پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

رئيس مؤسسه دارالصدر، با تاکید بر احياي انديشه‌هاي شهيد صدر، گفت: کتاب "فلسفه ما"شهيد صدر در آن برهه که هجوم انديشه‌هاي ضداسلامي به اوج رسيده بود، انقلابي فکري بزرگ در منطقه و جهان ايجاد کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، آیت الله اشکوری در نشست علمي انديشه‌‌‌هاي کاربردي شهيد صدر در حوزه‌هاي علميه، که به همت پژوهشکدة انقلاب اسلامي و گروه حوزه و روحانيت پژوهشگاه بين‌‌‌المللي المصطفي برگزار شد، اظهار داشت: شهيد صدر از شاگردان امام(ره) بود و جايگاه رفيعي در بيداري اسلامي زمان خود داشت و در سخت ترين شرايط سياسي با امام(ره) بيعت کرد.

وی ادامه دا د: مصر، نزديک به 27 سال پيش، براي جلوگيري از گسترش انديشه‌هاي شهيد صدر در ابعاد بين‌‌الملل، کنفرانس بيداري اسلامي تشکيل داد و درصدد به انحراف کشيدن مسير حرکت بيداري اسلامي و جايگاه شهيد صدر در اذهان جامعة اسلامي بود. اما طبق آمارهای منتشرشده از اين کنفرانس، درصد بسیار زیادی از سير مطالعة مردم جامعه، کتاب‌هاي شهيد صدر بود.

رئيس مؤسسة دارالصدر قم ادامه داد: دانشگاه بايد از حوزه تغذيه فکري شود و حوزه نيز از انديشه‌هاي شهيد صدر استفاده کند؛ البته لمصطفي توانسته است بستر تأثيرپذيري حوزه از انديشه‌هاي شهيد صدر را در مباحث آموزشي و پژوهشي فراهم نمايد.

آيت‌الله اشکوري بيان کرد: کتاب "فلسفه ما"شهيد صدر در آن برهه که هجوم انديشه‌هاي ضداسلامي به اوج رسيده بود، انقلابي فکري بزرگ در منطقه و جهان ايجاد کرد.

وي با بیان این که شهید صدر  در برابر آماج حملات فکري و ايدئولوژيکي غرب، از کيان اسلام دفاع کرد، گفت: ابعاد شخصيت، نبوغ فکري، علمي، اخلاقي و... شهيد صدر سبب جهاني شدن افکار ايشان گرديد؛ همچنین تأثير محبت شديد و تواضع فراوان این شهيد والامقام در بسط و گسترش علوم و معارف اسلامي بسيار شگفت‌انگيز مي‌باشد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha