یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

عرصه انتخابات، مسئله ای نیست که نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم. باید خود را نسبت به افرادی که وارد آن می‌شوند، مسئول بدانیم.

خبرنگار حوزه نیوز در آستانه انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی با حضور در خاستگاه انقلاب یعنی مدرسه علمیه فیضیه، پای سخنان برخی از طلاب و فضلای حوزه نشسته و با آنها درباره اهمیت این انتخابات به گفت‌وگو پرداخته است.

* انتخابات، عرصه‌ای نیست که نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم

حجت‌الاسلام والمسلمین سید رضا بنی‌تبار، یکی از اساتید مدرسه علمیه فیضیه، با تأکید بر شرکت خود در انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: با توجه به اهمیتی که مجلس شورای اسلامی در امور و سرنوشت کشور دارد، نه تنها در انتخابات آن شرکت می‌کنم، بلکه دیگران را نیز برای شرکت در آن و انتخاب افراد اصلح تشویق می‌کنم.

وی در ادامه، اصل 84 قانون اساسی اشاره کرد و گفت: بر اساس این اصل، هر نماینده در برابر تمام ملت مسئول است و حق  دارد در همه مسائل داخلی و خارجی کشور، اظهار نظر کند. در این شرایط، وقتی انسان می‌خواهد به چنین فردی رأی دهد، باید دقت کند، فردی که انتخاب می‌شود، اصلح باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین بنی‌تبار با تأکید بر این که نباید نسبت  به انتخابات بی تفاوت باشیم، اظهار کرد: عرصه انتخابات، عرصه‌ای نیست که نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم. باید خود را نسبت به افرادی که وارد آن می‌شوند، مسئول بدانیم.

* طلاب، مردم را در انتخاب نمایندگان اصلح، یاری کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکیان که بیش از 50 سال در لباس سربازی امام زمان(عج) مي‌باشد، شرکت در انتخابات را میدانی مردمی برای مقابله با استکبار برشمرد و حضور پرشکوه همگان در برابر دشمنان اسلام را ضروری دانست و گفت: همان‌گونه که دشمن با تمام قوا وارد این میدان شده،‌ ما نیز باید با تمام توان با آنها مقابله کنیم.

وی افزود: همانگونه که حضرت امام خمینی(ره)، مقام معظم رهبری، مراجع تقلید و دیگر بزرگان دینی بیان داشته‌اند،‌ حضور در انتخابات، نظر شرعی، فردی، اجتماعی و...،  با توجه به تلاش‌های گسترده‌ای که دشمن برای نابودی این نظام دارد، واجب است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ملکیان با اشاره به نقش طلاب در حضور نمایندگان اصلح در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد:‌ طلاب با توجه به رسالتی که بر دوش دارند، باید درباره کلیت انتخابات تبلیغ کنند و با ارائه شاخصه‌هایی، مردم را انتخاب اصلح، یاری دهند، البته از به وجود آمدن تخریب‌های انتخاباتی که از سوی برخی صورت می‌گیرد، جلوگیری کنند.

* شرکت گسترده در انتخابات، دشمنان را نا امید می‌کند

حجت‌الاسلام مصطفی سلیمانی، طلبه سطح خارج فقه و اصول و از طلاب مازندرانی، شرکت در انتخابات را وظیفه‌ای شرعی و دینی معرفی کرد و ادامه داد: با توجه به تأکید مقام معظم رهبری،‌ مراجع وعلما، شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی، علاوه بر این که وظیفه‌ای شرعی می‌باشد، عرصه‌ای است که مردم بتوانند دِین خود را به این نظام ادا نمایند.

وی خاطرنشان کرد: حضور گسترده مردم نیز در  این عرصه نقش زیادی در استحکام نظام اسلامی، پایداری مردم در مشکلات و  استقامت مسئولان در مسیر پیش رو می‌باشد و نا امید کننده دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی است.

حجت‌الاسلام سلیمانی همچنین با بیان این که مردم ایران همواره نشان داده‌اند که در صحنه حضور دارند، گفت: مردم ایران، با شرکت در انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی، بار دیگر دست رد بر سینه دشمنان می‌زنند و آمال و آرزوهای آنها را نابود می‌کنند.

* هر دستوری که ولی فقیه می‌دهد، باید اجرا شود

حجت‌الاسلام سید جواد شاه‌طاهری، طلبه سطح3 حوزه اطاعت از امر ولی فقیه را ضروری دانست و گفت:‌ شرکت در انتخابات، تقویت نظام و ولایت فقیه است، بنابراین، با حضور گسترده در انتخابات، نقش خود را در دفاع از نظام و ولایت ایفا کنیم.

وی با بیان این که اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند، به نظام اسلامی آسیب وارد می‌شود، خاطرنشان نمود: زمانی که ما در عرصه‌هایی چون انتخابات، راهپیمایی‌ها و... شرکت نکنیم، دشمن گمان می‌برد که مردم از انقلاب کناره گرفته‌اند، بنابراین، برای ضربه زدن به این نظام امیدوار می‌شوند.

* طلاب در انتخابات نقش محوری دارند

حجت‌الاسلام محمد بهرامی، طلبه سطح خارج فقه و اصول، به نقش محوری طلاب در عرصه انتخابات اشاره کرد و گفت: طلاب در این عرصه نقش محوری دارند؛ بنابراین، باید اصلح را شناسایی کرده و آن را به مردم نیز معرفی نمایند.

وی با اشاره به شرایط حساس جامعه اظهار کرد: امروز با توجه به تهاجم فرهنگی گسترده دشمن و تلاش آنها در کم‌رنگ نمودن حضور مردم در این دوره از انتخابات، مردم باید به صورت همگانی در این انتخابات شرکت  نمایند و این دسیسه دشمن را نابود کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha