به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احمد واعظی، صبح امروز در جمع مدیران و کارکنان دفتر تبلیغات اسلامی با اشاره به وصیت امام حسن عسکری(ع) به شیعیان، گفت: امام یازدهم، در این وصیت شیعیان را به تقوا، ورع در دین، حسن خلق، ادای دین و صفات پسندیده دیگری امر می دهند و می فرمایند که اگر کسی این صفات را داشته باشد، باعث سرور ما می شود.
وی افزود: همه ما باید در امور خود به ویژه در امور دینی و اجتماعی، ورع و حساسیت داشته باشیم؛ دغدغه دینی، از مهم ترین وظایف هر مومن است که باید در همه امورات خود به حفظ دین در حوزه فردی و اجتماعی اقدام کند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی در ادامه با تأکید بر حضور حداکثری در انتخابات، خاطرنشان کرد: هر زمانی که انتخابات در کشور ما برگزار می شود، می بایست مراقبت های دینی از خود و دیگران به حد اعلا برسد؛ زیرا در چنین محیط هایی ممکن است به سادگی دین و آبروی انسان ها از بین برود.
وی یادآور شد: برخی از نامزدها، با شعار خدمت، صداقت، امانت، ولایت مداری و دین مداری مردم را به رای دادن به خود تشویق می کنند؛ در حالی که وقتی به مجلس می روند و به جایگاهی می رسند مسیرشان تغییر یافته و از شعارهایشان فاصله می گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی خاطرنشان کرد: هر نامزد در انتخابات باید صرفا به معرفی خود بپردازد، نه اینکه دیگران را با تخریب و توهین و تهمت و دروغ، از صحنه خارج کند؛ در این گونه شرایط است که باید ترس آن را داشته باشیم که مبادا به خاطر دنیای خود و یا دیگران، دین را از دست بدهیم؛ بنابراین رسیدن به یک میز و صندلی اعتباری و دو روزه دین و دنیای خود را از دست می دهند و از مسیر ولایت الهی خارج شده و به دایره ولایت شیطان وارد می شوند.
وی گفت: در چنین شرایطی بارها دیده شده است که افرادی که ذره ای از دریای علم و فقه اهل بیت(ع) را درک نکرده اند به راحتی با علما و بزرگان دین وحوزه، به واسطه اینکه انتخاب و مشی آنان با مشی وی هماهنگی ندارد، توهین می کنند و به تخریب جایگاه آنان می پردازند؛ باید بدانیم که علمای بزرگ ما برای رسیدن به چنین جایگاهی بهترین سال های زندگی خود را خرج دین و اسلام و علوم علوی و جعفری کرده اند و مرارت هایی برده اند که برای بسیاری از ما قابل فهم نیست و نباید به همین سادگی حریم آنان را مورد خدشه قرار داد.
حجت الاسلام والمسلمین واعظی خاطرنشان کرد: نباید فراموش کنیم که وظیفه روحانیت در این شرایط، حساس تر از گذشته است زیرا همیشه میزان دین و اعتقادات مردم تابعی از ایمان و تقوی جامعه روحانیت است؛ روحانیونی که بیشتر در عرصه های مختلف اجتماعی حضور دارند، وظیفه بسیار سنگینی در این زمینه دارند و باید با ارایه چهره واقعی از زهد و تقوای یک روحانی، الگوی خوبی برای جامعه باشند.
وی گفت: امام حسن عسکری(ع) در این وصیت ذکر می کنند که امانت دار باشید، حتی اگر شخص امانت دهنده، خوب باشد یابد؛ افرادی که امانت های اجتماعی و ملی و دینی به عهده دارند باید مراقب اعمال و رفتار و عملکرد خود باشند و هیچ گاه از مسیر ولایت خارج نشوند؛ سجده های طولانی، خلوت با خدا و ارتباط مستمر قلبی و بیرونی با امام زمان(عج) از جمله وظایف مردم و به ویژه روحانیت است.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، با ذکر این مطلب که طلاب می بایست هر روز خود را با سمت سربازی امام زمان(عج) تعریف کنند، اظهارداشت: اگر این مسوولیت را هر روز با خود مرور کنیم، در همه شرایط به فکر ادای امانات الهی و صدق خدمت به حضرت باشیم؛ در این انتخابات نیز وظیفه داریم به نحوی عمل کنیم که باید هدف ما از شرکت در انتخابات، تحقق آرمانها و حفظ نظام باشد، نه فرستادن اشخاص خاص به مجلس.
وی در پایان بر لزوم پیروی کامل از منویات مقام معظم رهبری خاطرنشان کرد: تجربه ثابت کرده است که هر گاه در مسیر و خط رهبری حرکت کرده ایم، موفق بودهایم؛ زیرا حرکت در مسیر ولایت حجت را بر ملت تمام می کند و در پیشگاه الهی سربلند خواهیم بود؛ رهبری نظام نیز همیشه بر این مطلب تاکید کرده اند که خدای ناکرده در چنین شرایطی نباید بخاطر انتخاب شدن یا نشدن برخی افراد نظام، حیثیت و آبروی افراد را به بازی بگیریم و به فرمایش امام صادق(ع) "گردن خود را پل مردم کنیم".