به گزارش سرویس بین الملل مرکز خبر حوزه، وی افزود: آنها به دنبال فاسد کردن عقل ها و دل ها با ترویج بی بند و باری و لهو و لعب و دوری از طاعت خداوند هستند و می خواهند ابزارهایی فراهم آورند که انسان ها تنها به مادیات بیندیشند تا هیچ مساله ای برایش مهم نبوده و هیچ نقش و جایگاهی نداشته باشد.
شیخ نعیم قاسم نسبت به جنگ نرم هشدار داد و گفت:جنگ نرم، جنگی است که افکار را تغییر داده و عقاید را فاسد میکند و رفتار را منحرف میسازد و انسان را در مادیات و لذات و انحراف غرق میکند و در نهایت کار به جایی میرسد که ما را مشغول بازی با این امور ساخته و دشمنان برای آینده خود و سیطره بر ما و تعیین سرنوشت ما برنامه ریزی میکنند.
وی اظهار تاسف کرد که برخی رسانه ها برنامه هایی را پخش میکنند که منافی عفت و حیا است و به زیان مرد و زن و خانواده است و با کلمات زشت سخن میگویند و به شیوه ای سخن میگویند که هیچ بهره ای از اخلاق ندارد و بهانه آنها آزادی نظر است و اینکه هر انسانی میتواند هرچه میخواهد بگوید و مردم هم میتوانند بشنوند یا نشنوند و این به خودشان مربوط است.
شیخ نعیم قاسم خطاب به مروجان بداخلاقی اظهار کرد: ما اگر بخواهیم با منطق شما سخن بگوییم، آزادی شما بر سرراه آزادی دیگران است و موجب آزار دیگران میشود. ما میگوییم شما کودکان و فرزندان و نسل ما و خانواده ما را با این بی ادبی ها آزار میدهید. شما هرچقدر هم که ادعای تمدن و تجدد داشته باشید حق این کار را ندارید،
وی ادامه داد: بیایید از لحاظ علمی با ما رقابت کنید، بیایید در اخلاق برتر رقابت کنید، بیایید رقابت در خدمت به جامعه و رفع گرفتاری های جامعه را به ما نشان دهید، این رقابت واقعی است اما رقابت بر بی حیایی و بی ادبی و دوری از معیارهای اخلاقی مردود است و به هیچ وجه مورد قبول نیست و باید به هر وسیله ممکن با آن برخورد شود.
معاون دبیرکل حزب الله لبنان گفت: شما میگویید که پسران و دختران جوان به چنین انحرافاتی نیاز دارند، به این جوانان در صحنه جهاد بنگرید، به این جوانان در تقوا و طاعت و اخلاق و انسانیت بنگرید که با جهاد خود سرهای ما را بالا نگاه داشته اند و از قدرت خود برای منافع وطن و یاری همنوع و بازپس گیری سرزمین خود استفاده کرده اند، این جوانان مایه شرف و عزت و افتخار هستند و همچنین زنان مبارز ما در تربیت این قهرمانان نمونه هستند. اینها الگوهایی است که مایه فخر است و ما از جوانان خود چنین انتظاری داریم.