پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

دشمنان اسلام و نظام اسلامی ایران، مخاطبان پیام حضور پرشور ملت ایران در پای صندوق های رای بود و دیدند که میزان مشارکت مردم ایران بیشتر از انتخابات آمریکاست.

حجت الاسلام والمسلمین زمانی در گفتگو با مرکز خبر حوزه، با ذکر این مطلب که حضور پرشور و حماسی ملت ایران در انتخابات مجلس شورای اسلامی، پیامدهای بسیار مثبتی در عرصه بین المللی، داشت، اظهارداشت: این حضور پرشور بیانگر موفقیت مدل جدید حکومت داری است که امام راحل، به جهان اسلام، ارایه کردند؛ این نظام و این مدل ارایه شده، دارای دو شاخصه بسیار مهم از جمله اسلامیت و جمهوریت است.

وی افزود: یکی از بزرگترین آرزوهای دین باوران در سراسر تاریخ، ایجاد جامعه ای دینی برمحور کلام خداست و این آرزوی دیرین، در میان مسلمانان نیز ساری و جاری بوده است که بتوانند در جامعه ای زندگی کنند که قوانین آن بر محور اسلام تنظیم و اجرا شود.

معاون بین الملل حوزه های علمیه کشور، تصریح کرد: یکی دیگر از آرزوهای مردم دنیا نیز این بود که با نجات از شر استبداد و خودمداران، نقش بیشتری در تعیین سیاست های حکومتی و قانونی در کشور خود داشته باشند؛ امام راحل در مدل حکومتی خویش این دو رکن اسلامیت و جمهوریت را در یک نظام، به نام جمهوری اسلامی تعریف و اجرا کردند.

وی گفت: ایران، پس از انقلاب، سی و سه سال با این مدل، اداره شد و تجربه موفق اجرای نظام اسلامی در یک سرزمین و همزمانی آن با قیام کشورهای اسلامی علیه استبداد، به مدلی موفق در راستای ایجاد کشوری اسلامی که با حضور حداکثری مردم در تصمیم سازی و اداره آن مدیریت می شود، تبدیل شده است.

وی اظهارداشت: ملت های مسلمان آرزو دارند که آزادانه در امور سیاسی جامعه خود نقش آفرینی کنند و قواعد اسلامی نیز در بخش های مختلف کشورشان اجرا شود؛ امروز دنیای اسلام، با عطش بیداری اسلامی به دنبال یافتن مدلی مردمسالار با معیار دین است و حضور حداکثری مردم در انتخابات نشان داد که آنان می توانند با تکیه بر چنین مدلی راه آینده خود را برای زندگی در یک جامعه اسلامی و مردمی پیدا کنند.

این کارشناس حوزوی بین الملل خاطرنشان کرد: پیام بعدی این حضور پرشور، متوجه ملت های مسلمان دنیا بودکه به آنان گوشزد کردکه می توانند با وحدت ملی و انسجام اسلامی بین پیروان مذاهب اسلامی، کشوری آزاد، موفق و عزت مند داشت.

معاون بین‌الملل حوزه بیان داشت: هم اکنون ده درصد از مردم ایران را اهل سنت تشکیل می دهند و حضور پرشور آنان در انتخاباتی که با حکومت شیعه اداره می شود نشان از موفقیت اجرای این مدل است زیرا بیانگر رضایت مندی آنان از حضور و زندگی در دامنه چنین نظامی است؛ در برخی از شهرها اهل سنت به نامزد شیعه رای دادند و در برخی حوزه های انتخاباتی مردم شیعه به نامزد اهل سنت رای داده اند که نشان گر وحدت ملی و اسلامی و اتحاد آنان در دایره یک نظام سیاسی اسلامی و مردمی است.

وی گفت: حضور پیروان ادیان دیگر در انتخابات مجلس شورای اسلامی و همچنین انتخابات های دیگر در ایران، بازخورد دیگری از موفقیت این مدل سیاسی در دنیا است.

معاون بین الملل حوزه های علمیه اظهارداشت: دشمنان اسلام و نظام اسلامی ایران، مخاطبان پیام حضور پرشور ملت ایران در پای صندوق های رای بود؛ علی رغم این که دشمنان برای ناامید کردن مردم از وضعیت حاضر و عدم شرکت آنان در انتخابات، برنامه ریزی های هدفمندی داشتند ولی به چشم خود دیدند که میزان مشارکت مردم در جمهوری اسلامی بیشتر از مشارکت مردم در انتخابات آمریکاست؛ همین مساله نیز بیانگر رضایت مردم از کشور و نظام اسلامی است و مردم با این حضور و اعلام این پیام، دشمنان انقلاب را مایوس کردند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha