به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، دکتر اسماعیل منصوری لاریجانی طی سخنانی در مراسم نکوداشت شخصیت علامه حسن زاده آملی، از این عالم فرهیخته به عنوان گنجینه گران سنگ عرفان و حکمت علوی یاد کرد و به تشریح برخی از مراحل سیر و سلوک از دیدگاه علامه پرداخت.
این شاگرد علامه حسن زاده آملی ،منشا عرفان اسلامی را قرآن و معارف اهل بیت دانست و افزود: همه اسرار و معرفت در اسماء الهی است که با ذکر و فکر مکشوف می شود.
منصوری لاریجانی ادامه داد:اگر فکر و ذکر دو بال پرواز ما در سیر و سلوک شوند به جایی می رسیم که خداوند از ماذن اسماالله با ما سخن می گوید.
وی در بخش دیگری از سخنانش عبودیت و بندگی را هویت انسان ها خواند و تاکید کرد:پیامبر اسلام با هویت عبودیت و بندگی اش به معراج رفت و با همین هویت وحی را دریافت کرد.
این دکترای عرفان اسلامی با تاکید بر اینکه عرفان عملی و عرفان نظری از هم جدا نیستند؛ افزود:همانطور که برای شناخت احکام، فقه لازم است؛ برای شناخت قرآن هم عرفان لازم است.
منصوری لاریجانی تجلیل از علامه حسن زاده آملی را تجلیل و قدردانی از فیلسوفان و عرفایی همچون ملاصدرا ، میرداماد ، ابن سینا و خواجه نصیرالدین طوسی دانست و گفت: تجلیل از علامه حسن زاده آملی تجلیل از حکمت علوی و معارف قرآن و اهل بیت است.
در ابتدای این مراسم سید مجید عاملیان ، رئیس آموزش و پرورش استان اصفهان،پاسداشت از عالمان و دانایان و دانشمندان را پاسداشت از علم و مقام علم و دانایی خواند و با تاکید بر دستورات اسلام مبنی بر تکریم عالمان افزود:در بین دانایان و دانشمندان،دانشمندان و دانایان علوم دینی و معارف الهی تلالو و درخشش ویژه ای دارند.
وی با تاکید بر اینکه تعلیم و تربیت امروز ما جوابگوی نیازهای امروز ما نیست افزود:ابتناء و توجه به مسائل تعلیم و تربیت امروز ما ابتناء و توجه به مسائل و فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی نیست.
عاملیان با اشاره به تدوین سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دستیابی به مراتبی از حیات طیبه را از اهداف اصلی این سند خواند و افزود:برای رسیدن به اهداف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید در ساختار و محتوای برنامه ها چرخش داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه معرفی الگو موثرترین عنصر در تعلیم و تربیت است گفت:در دنیایی که هدف دشمنان ارائه الگوهای کاذب است معرفی شخصیت هایی از قبیل علامه حسن زاده که نقش الگویی دارند سهم بسزایی در تعلیم و تربیت دارد.
رئیس آموزش و پرورش استان اصفهان در خاتمه بیان داشت:ما مکلف هستیم با ارائه الگوهایی از قبیل علامه به نسل نو فضای تعلیم و تربیت کشور را دگرگون کنیم.