حجت الاسلام و المسلمین محمدتقی رهبر در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی حوزهنیوز، با اشاره به نزدیک شدن به اتمام دوره مجلس هشتم، در خصوص ارزیابی خود از فعالیت های فراکسیون روحانیون در مجلس هشتم، اظهار داشت: در مجلس هشتم، 43 روحانی نماینده مجلس داشتیم که دو نفر از آن ها مرحوم شده ویک نفر هم به دستگاه دولت رفت و به عنوان رابط رئیس جمهور با مجلس عمل می کرد.
وی افزود: در خصوص فعالیت های 40 نفر از روحانیون به عنوان نماینده مردم در مجلس هشتم باید بگویم که به نظر من این نمایندگان از نظر داخلی خودشان انسجام خوبی داشتند و فراکسیون روحانیون همانگونه که دیدید، بهتر از گذشته فعالیت داشت.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس هشتم، گفت: فراکسیون روحانیون در مجلس هشتم، موضع گیری های مختلفی در خصوص مسائل مختلف داشت و اعضای آن صحبت می کردند؛ حتی درمسائل مختلفی که تشخیص داده می شد، مسئولین مربوطه را احضار کرد؛ مخصوصا در مسائل فرهنگی، چندین وزیر را به کمیسیون فرهنگی احضار و آن ها مورد تذکر، سؤال و ... قرار گرفتند.
وی در خصوص بخش دیگری از فعالیت های فراکسیون روحانیون مجلس هشتم هم گفت: در طول دوران مجلس هشتم، فراکسیون روحانیون دیدار با مراجع، علما، روحانیون حوزوی را در برنامه های خود داشت و همچنین خدمت مقام معظم رهبری رفتند.
حجت الاسلام و المسلمین رهبر افزود: در چند نوبتی که به همراه دیگر اعضای فراکسیون روحانیون مجلس هشتم به شهر قم و به دیدار علما و مراجع تقلید رفتیم، فرمایشات علما و مراجع را دریافت و در مجلس منعکس و مطرح شد.
وی گفت: به نظر بنده حضور روحانیون در هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی، خوب بود و اکثریت نمایندگان نیز، نمایندگانی بودند که با روحانیت خوب بودند.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس هشتم، با بیان این که در چند سفری که به قم رفتیم خدمت آیات عظام، صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی، نوری همدانی، سبحانی و چند تن از علمای دیگر رفتیم، گفت: در این دیدارها با پی بردن به مطالب و دغدغه های این بزرگواران مخصوصا در مسائل فرهنگی، فیلم و سینما، حجاب وعفاف و ...، آن ها را در مجلس منعکس کردیم؛ و صریح ترین مصاحبه با رسانه ها، توسط اعضای فراکسیون روحانیون مجلس هشتم، برای انعکاس دادن نظرات علما و رفع دغدغه های آنان انجام شد.
وی گفت: به نظر ما این می رسد که علما و مراجع بزرگوار تقلید، و همچنین مقام معظم رهبری، از مجلس هشتم و فعالیت های فراکسیون روحانیون و عملکرد آن رضایت داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین رهبر خاطرنشان کرد: البته غیراز اعضای فراکسیون روحانیون، کمیسیون ها و گروه های دیگری از مجلس شورای اسلامی نیز، خدمت علما می رفتند و تعامل شان با علما خوب بود.
وی در ادامه سخنان خود به آغاز فعالیت های مجلس نهم در ماه های آینده اشاره کرد و گفت: در مجلس نهم نیز، حضور روحانیت و فعالیت های مطلوب آن ها برای خود مجلس و نظام مفید خواهد بود، زیرا مجلس شورای اسلامی، محل قانون گذاری است و احکامی که می گذراند باید کاملا بر موازین شرعی منطبق باشد؛ به همین دلیل باید تلاش شود که این ارتباط با علما و مراجع تقلید، جامعتین و حوزه مستمر و مستحکم و پایدار باشد.
رئیس فراکسیون روحانیون مجلس هشتم در پایان گفت: امیدواریم مجلس نهم، ارتباط بهتری را با علما و مراجع تقلید و حوزه داشته باشد و در انجام وظایف خود به دغدغه های فقه و مرجعیت نیز، توجه داشته باشد