به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در گفتاری اخلاقی به بیان شمه ای از مقامات عالیه صدیقه کبری (س) پرداخته و گفتند: حضرت زهرا«سلاماللهعليها» در «عالم جبروت»، یک تجلّی از جلوههای حضرت حق تبارک و تعالی هستند؛ البته نه تجلّی خداوند با یک فعل و یا یک اسم و یا یک صفت، بلکه این تجلی الهی، با همۀ اسماء و صفات، حتّی اسماء و صفات مستأثره که به صورت ذاتی و تامّه بوده است. با بروز این تجلّی الهی در آینۀ عرش خدا، نور حضرت زهرا«سلاماللهعليها» پدیدار گشت؛ بنابراین در آینۀ عرش الهی، ذات و اسماء و صفات خداوندی، با سیمای منوّر و مطهّر حضرت زهرا«سلاماللهعليها» متجلّی گردید.
ایشان همچنین اضافه کردند: این قوس صعودی، نزول کرد و پا در عرصۀ این دنیا نهاد و به صورت یک انسان کامل در میان سایر آدمیان ظاهر شد. اين انسان كامل، با تمام سختيها و مرارتها، هجده سال در میان انسانها زندگی کرد و به مقامي رسيد که حجّت بالغه الهی بر جميع خلائق و حجّت و اسوه حسنه براي همه معصومين«سلاماللهعليهم» گرديد.
ايشان در این دنیا از نظر علمی در مرتبهای قرار داشتند که «مصحف فاطمه»، را به عنوان ميراثي گرانبها از خود به یادگار گذاردند. مقامات حضرت فاطمه«سلاماللهعليها» آنچنان بالاست که تواضع همۀ اهل عصمت را برانگيخته و قابل احصا نيست.
رییس عالی حوزه علمیه اصفهان در ادامه سخنان خود خاطرنشان کردند: حضرت فاطمه«سلاماللهعليها» نه تنها در عالم ناسوت و این دنیای مادی، مورد توجّه و احترام خداوند، پیامبر و ائمّه«سلاماللهعليهم» بودند، بلکه در قوس صعودی خود پس از شهادت، یعنی در جهان آخرت و قیامت نیز به وسیلۀ حوض کوثر مورد تکریم و تعظیم قرار میگیرند.
*تطهیر اهل بهشت مرهون وجود حضرت زهرا(س) است
ایشان همچنین با تاکید بر این نکته که تطهير و تزكيه اهل بهشت، مرهون آن وجودِ طاهرۀ مطهرّه است، ابراز داشتند: حقيقت كوثر، وجود مقدّس حضرت زهرا«سلاماللهعليها» است كه هركس جرعهاي از آن بنوشد، از هر عيب و نقص ظاهري و باطني، تزكيه و تطهير ميشود و پس از آن، لياقت قرب الهي و بهشت خداي سبحان را پيدا ميكند.
معظم له افزودند: در دنيا نيز اگر یک جمله از زبان حضرت زهرا«سلاماللهعليها» صادر شود، مثل جرعهای از آب کوثر، عالم و آدم را نورانی میکند و این جرعۀ نورانی اگر به دستان مبارک ساقی کوثر، امیرالمؤمنین علی«سلاماللهعليه» به کسی نوشانیده شود، انسانی کامل، پدیدار میگردد.