به گزارش خبرنگار سرویس استانهای مرکز خبر حوزه، مدیر حوزه علمیه استان تهران در نشست مشترک مدیران مدارس علمیه، ائمه جمعه، مدیران آموزش و پرورش و اعضای شورای علمیه تهران با بیان این مطلب افزود: در شهر 12 میلیون نفری تهران برای هر هزار نفر یک طلبه داریم و این کمبود روحانی، میطلبد تا با برنامهریزی دقیق و تشکیل شورای فرهنگی با عضویت حوزههای علمیه، فرماندار، ائمه جمعه، ادارات آموزش و پرورش و مسئولین ذیربط، تلاش مضاعفی را برای شناسایی و جذب نیروهای مستعد و کیفی از سطح مدارس انجام دهیم.
وی با اشاره به روند رو به رشد جمعیت کشور و نیاز به حضور بیشتر طلاب در جامعه اظهار داشت: امروز به برکت انقلاب اسلامی وضعیت مطلوب در حوزههای علمیه حاکم است ولی متاسفانه دولتهای محترم و دستاندرکاران امور، علیرغم اینکه بودجههای خوبی برای امور فرهنگی اختصاص میدهند لیکن هیچ بودجهای برای حوزه علمیه در نظر نمیگیرند.
حجتالاسلام والمسلمین خسروشاهی ادامه داد: مدارس و حوزههای علمیه باید مستقل باشند ولی استقلال حوزهها منافاتی با بودجه و دریافت کمکها ندارد چرا که توان مالی حوزه بسیار کم بوده و با این توان مالی نمیتوان مدرسههای علمیه را اداره کرد.
وی حضور روحانیون در مدارس آموزش و پرورش را پراهمیت و ضروری عنوان کرد و افزود: تجربه نشان داده استقرار طلاب در مدارس و بین دانشآموزان علاوه بر ارتقای معنویات و اخلاقیات آنها، درجه درسخوانی را نیز بالاتر برده و تسریع در پیشرفتهای علمی دانشآموزان را در برداشته است که این امر از اهمیت و ضرورت حضور روحانیون در مدارس حکایت دارد.
مدیر حوزههای علمیه استان تهران در ادامه با اشاره به اجرای موفق مصوبات شورای عالی در مدارس علمیه گفت: برنامههای مدون، دقیق و بسیار خوبی در شورای عالی مصوب و ابلاغ شده که اجرا و پیادهسازی مناسب آن در حوزهها ضروری است و مدیران نباید در اجرای برنامهها سلیقهای عمل کنند.
حجتالاسلام والمسلمین خسروشاهی حضور 14 هزار طلبه در 60 مدرسه علمیه استان تهران را فرصتی مغتنم برای بسط و گسترش فرهنگ اسلامی در جامعه عنوان کرد و اظهار داشت: از این توانمندی و ظرفیت عظیم باید در مدارس آموزش و پرورش استفاده کرد تا ضمن پرورش استعدادهای دانشآموزان، نیروهای کیفی جذب شده و بتوانیم پاسخگوی نیاز روزافزون جامعه به روحانیت باشیم.