به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه در این دوره که به مدت سه روز از بیستم الی بیست و دوم فروردین ماه در محل مدیریت حوزه علمیه خواهران استان اصفهان برگزار شد، تعداد 83 نفر از مدیران و کاربران مدارس خواهران این استان حضور داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی ابطحی در شروع این دوره آموزشی، نظم را از مهمترین تاکیدات دین اسلام برشمرد و افزود: کارهای خدا با نظم است شما حرکات سیارات و کواکب را نگاه کنید بدون یک دقیقه دیر یا زود سر وقت انجام می شود.
وی ادامه داد: پیش بینی ها و برنامه منجمین به کمک همین نظم است به گونه ای که تا برخی از آنها تا امروز چندین سال بعد را پیش بینی می کنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اصفهان با اشاره به وصیت امام علی (ع) در لحظات آخر عمرشان، اظهار داشت: ایشان جمیع فرزندان، اهل و یاران خود را به برخی از امور توصیه می کنند که یکی از آنها توصیه به نظم است.
وی ادامه داد: کسی که نظم داشته باشد از اوقات عمرش بهترین بهره برداری و بهترین استفاده را می کند.
حجت الاسلام والمسلمین ابطحی نظم را لازمه برنامه ریزی دانست و افزود: انسان در هر جایگاه و سمتی که باشد باید برنامه ریزی داشته باشد، که نظم و آگاهی و اطلاع داشتن از ملزومات آن است.
وی لازمه آگاهی داشتن را به روز بودن اطلاعات و آمار دانست و اضافه کرد: به همین جهت نه فقط تنها در ایران بلکه در همه دنیا یکی از برنامه های قطعی و لازم در هر کشوری داشتن آمار و اطلاعات است.
حجت الاسلام متوسل، مدیر دفتر برنامه ریزی و ارزیابی حوزه علمیه خواهران اصفهان نیز در این مراسم، گفت : ورود به موقع اطلاعات و دقت در اطلاعات نکاتی است که باید هر یک از معاونتها آن را رعایت کنند .
خانم سلاجقه، کارشناس واحد تهیه و ارائه آمار حوزه علمیه خواهران نیز در این مراسم، گفت : امروزه نظام آماری و اطلاعاتی در سازمان ها به عنوان اعضای حسی در مدیریت آن سازمان ها به شمار میروند.
وی ادامه داد: آمار، سازمانها را در ترسیم دورنمای برنامه های فعلی و راهبردی کمک می کنند.
سلاجقه تصریح کرد: یک نظام آماری و اطلاعاتی مناسب می تواند شواهد لازم برای تصمیم گیری و عملکرد مدیریت سازمان را فراهم آورد.
وی افزود: نرم افزار سما سیستمی تحت وب و ابزاری برای اتوماسیون نظام جامع آمار و اطلاعات یکپارچه است.
سلاجقه همچنین ابزاری بودن نرم افزار سما را از ویژه گی های این نرم افزار عنوان کرد و افزود: ابزاری بودن یک محصول نرم افزاری به این معنا است که می توان با تحلیل و طراحی نیازمندی ها و با توجه به ورودی و خروجی های قابل انتظار در هر سازمانی مجموعه ای از فرم های ورود اطلاعات و گزارشات خاص در این سامانه ایجاد نمود .
وی هدف از طراحی نرم افزار سما را جمع آوری اطلاعات از واحد های حوزوی سطح کشور، واحد ها و سطوح مختلف مرکز و همچنین ایجاد بانک متمرکز و یکپارچه آمار و اطلاعات مرکز در جهت تولید گزارشات متنوع مدیریتی و در اختیار قرار دادن آنها برای مدیران ارشد، مدیران میانی و کارشناسان، جهت بهره برداری بیان کرد.