یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 277507
۲۳ فروردین ۱۳۹۱ - ۲۲:۰۲

استاد دانشگاه ناصر خسرو افغانستان از توزیع ناعادلانه بودجه‌های دولتی بین ایالت‌های این کشور انتقاد کرد.

به گزارش مرکز خبر حوزه، محمد هدایت، در نشست علمی «بررسی اوضاع فرهنگی- سیاسی ولایت دایکندی افغانستان»، که به همت تشکل بنیاد فرهنگ و اندیشه اسلامی مجتمع آموزش عالی فقه جامعةالمصطفی امروز در سالن شهید مطهری این مجتمع در قم برگزار شد، با بیان این که علم و فرهنگ، دو ابزار برای پیشرفت بشر به شمار میرود، گفت: فرهنگ، بخش زیربنایی و سیاست، بخش روبنایی زندگی اجتماعی انسانها را شامل میشود.

وی افزود: تحولاتی جدیدی که در چند سال اخیر در جامعه افغانستان به وجود آمده است، موجب شده که افغانستان با نظام سیاسی جدید در عرصه بینالمللی مطرح شود.

مشاور والی ولایت دایکندی با بیان این که افغانستان، میراثدار حکومتهای طاغوتی و قبیلهای است، خاطرنشان کرد: دولت افغانستان، هفت سال پیش، با همکاری بیش از پنجاه کشور تأثیرگذار بینالمللی، اجلاسی را در لندن برگزار نمود که حاصل آن مشارکت مردم افغانستان در کشور خود بود.

این استاد دانشگاه با اشاره به شرایط کنونی ولایت دایکندی، گفت: اکنون، همه ادارات دولتی ولایت دایکندی فعال میباشند و بیش از هزار نیروی دولتی در ادارات این ولایت در حال کار میباشند.

هدایت یادآور شد: ولایت رایکندی در بخش سیاسی دارای شرایط خوبی است، هرچند که باید به مسایل فرهنگی آن توجه ویژهای شود.

وی اضافه کرد: این ولایت، دارای بیش از 700 هزار نفر جمعیت است که درصد بالایی از آن در حال تحصیل هستند که این موضوع نشاندهنده خیزش فرهنگی این منطقه است.

مشاور والی ولایت دایکندی ادامه داد: این ولایت محروم افغانستان در سال 88ش، حائز رتبه دوم و در سال 89ش، حائز رتبه اول در درصد قبولی کنکور شد و در کنکور امسال نیز، بیش از نود درصد جوانان این ولایت موفق شدند تا در کنکور سراسری افغانستان قبول شوند.

هدایت در پایان با اشاره به توزیع ناعادلانه بودجههای دولتی در ایالتهای افغانستان، اظهار کرد: این تقسیم ناعادلانه تا آن اندازه است که بودجه سالانه ایالت قندهار، معادل بودجه سالانه دیگر ایالتهای افغانستان است

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha