به گزارش مرکز خبر حوزه، عضو فقهای شورای نگهبان در دیداراستاندارو فرماندار قم، ضمن قدردانی از تلاشها و اقدامات مناسب استانداری و مجموعه مدیران استان، اظهار داشت: شهر مقدس قم، مرکز تولید و نشر اندیشه ناب شیعی و ام القرای جهان اسلام و پایگاه علم و مرجعیت است.
رييس هيات عالی حل اختلاف و تنظيم روابط قوای سه گانه خاطرنشان کرد: خدمتگزاری در قم، به عنوان مرکزیت تشیع از نعمتها و موهبتهای الهی است.
وی همچنین خواستار حمایت حداکثری از تولیدکنندگان در بخشهای مختلف صنعتی و کشاورزی شد و گفت: مسوولان امر باید بر استفاده از فناوریهای نوین در جهت بهره وری هرچه بیشتر و استفاده صحیح از منابع در استان قم اهتمام ویژه ای داشته باشند.
در این دیدار همچنین حجت الاسلام و المسلمین محمدحسین موسی پور، استاندار قم با اشاره به شعار امسال مبنی بر «تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی» از عزم جدی دولتمردان و مسوولان اجرایی استان برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب خبر داد و گفت: در استان قم برنامههای ویژه ای برای ایجاد تحول و رشد و توسعه بخشهای کشاورزی و صنعتی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه دولت خدمتگزار در سال جاری نهضت کشاورزی را در دستور کار قرار داده است، اظهار داشت: در کشورمان بیش از 36 میلیون هکتار زمین قابل کشت وجود دارد که تنها حدود 14 میلیون هکتار از آن زیر کشت محصولات باغی و کشاورزی قرار گرفته است.
استاندار قم بر ضرورت بهره مندی از فناوریها و روشهای نوین در بخش کشاورزی تاکید کرد و گفت: در استان قم ضمن تلاش برای تامین منابع آبی برای شکوفایی هرچه بیشتر بخش کشاروزی همچون انتقال آب از دشت مسیله، راه اندازی صنایع تبدیلی، دامداریها و سایتهای پرورش ماهی در استان با جدیت پیگیری میشود.
حجت الاسلام و المسلمین موسی پور از اختصاص 1200 ميليارد ريال از صندوق توسعه ملی برای تحول در بخش کشاورزی خبر داد و گفت: در استان بیش از 50 هزار هکتار زمینهای قابل کشت وجود دارد، كه طي يك برنامه پنج ساله بايد موجود به محصولات متناسب با اقليم و آب و هواي قم تبديل گردد. وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در دو سال گذشته اقدامات و تحولات ارزشمندی در بخش صنعت استان انجام شده است، خاطرنشان کرد: رشد و شکوفایی روزافزون صنعت در استان، رونق اقتصادی و اشتغالزایی مناسبی به دنبال دارد.
استاندار قم با بیان اینکه در استان قم بیش از 2 هزار واحد صنعتی از جمله صنایع بزرگ همچون فولاد و سیمان مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: در سال گذشته حدود 39 هزار شغل در پایانه اشتغالزایی استان قم در بخشهای مختلف صنعتی، کشاورزی، خدماتی و مسکن به ثبت رسید.
وی همچنین اظهار داشت: در سال جهاد اقتصادی تمام شاخصهای اقتصادی در استان مثبت بود که افزایش 25 درصدی منابع بانکی، رشد 28 درصدی سرانه درآمد و افزایش 20 درصدی درآمدهای مالیاتی به خوبی این مهم را نشان میدهد.
حجت الاسلام و الملسمین موسی پور با اشاره به سرمایه گذاری بیش از 5 هزار میلیارد تومان در بخشهای صنعتی، کشاورزی و مسکن در سال گذشته، عمده ترین مشکلات بخش صنعت را کمبود سرمایه در گردش و ضرورت نوسازی صنایع عنوان کرد.
براساس اعلام روابط عمومی استانداری قم، وی در پایان با اشاره به جایگاه علمی و معنوی شهر مقدس قم، این خطه مقدس را پذیرای سالانه بیش از 18 میلیون زائر و مسافر عنوان کرد و گفت: در ایام نوروز بیش از 13 هزار نفر در دستگاههای مختلف با زحمات طاقت فرسا پذیرایی شایسته ای از میهمانان نوروزی و زائران حرم کریمه اهل بیت(س) انجام دادند.