یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

مدیر حوزه های علمیه با بیان اینکه درهای حوزه به روی دانشگاه باز است اظهار داشت: حوزه در خصوص تولید علم و پژوهش های بنیادی و نیز مباحث علمی و اخلاقی کارهای خوبی انجام داده و درهای آن به سوی دانشگاه برای تعامل و انتقال تجربیات و مبادلات علمی، فرهنگی باز است.

به گزارش مرکز خبر حوزه آیت الله مقتدایی امروز در دیدار اعضای شورای عالی گسترش آموزش عالی کشور با تسلیت ایام سوگواری حضرت فاطمه زهرا(س) با بیان این‌که قم حرم اهل‌بیت(ع) است،‌به جایگاه این شهر مقدس اشاره کرد و گفت: قم به لحاظ جایگاه علم و دانش حوزوی پایگاه عظیم علمی جهان اسلام است.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان این‌که فرمایش امام‌صادق(ع) که از قم علوم اهل‌بیت(ع) به برکت و خدمات عالمان و دانشمندان، به اقصی نقاط عالم منتشر پیدا می‌کند اظهار داشت:‌یکی از خدماتی که لازم است به آن پرداخته شود و مراد امام بزرگوار نیز در ابتدای پیروزی انقلاب بوده، وحدت حوزه و دانشگاه است.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد:‌ مراد امام از وحدت حوزه و دانشگاه این بود که علوم ما اسلامی باشد.

آیت الله مقتدایی بابیان این‌که بعداز انقلاب علی‌رغم جنگ و تحریم، علوم در دانشگاه‌ها و کشور رشد چشم‌گیری داشته است، افزود: دشمن با جنگ و تحریم می‌خواهد کشور سقوط کند. اما علی‌رغم همه تلاش آنها، کشور در همه جهات به خصوص در زمینه علمی رشد چشم‌گیری پیدا کرده که مقام معظم رهبری در جلسات متعدد از این پیشرفت‌ها به عنوان مباهات و فخر یاد می‌کنند.

معاون جامعه مدرسین بیان داشت:‌اگر جنبه اسلامی بودن این پیشرفت‌ها قوی باشد می‌توانیم بگوییم مناسب‌ با جمهوری اسلامی بوده است.

مدیر حوزه‌های علمیه یادآور شد دانشگاه‌های مختلف در سراسر جهان آمادگی همکاری با نظام عملی ما جهت اخذ علوم اسلامی دارند و ما باید بتوانیم علوم اسلامی را صادر کنیم.

آیت الله مقتدایی با بیان این‌که وزارت علوم باید انتظارات مجامع علمی جهان را پاسخ دهد خطاب به معاون وزیر علوم گفت:‌همیشه فرصت دست شما نیست باید در این زمینه از خود باقیات‌الصالحات به جا بگذارید.

عضو شورای عالی حوزه خاطرنشان کرد: روحیه و ایده‌هایی که وزیر علوم برای اسلامی سازی دانش در دانشگاه‌ها دارد را باید به او تبریک گفت. چراکه این مسائل انتظار اسلام و خواسته مقام معظم رهبری و مراجع عظام است.

آیت‌الله مقتدایی با بیان این‌که اهتمام به جنبه‌های اسلامی و ایمانی در دانشگاه‌ها و ظیفه مسئولان وزارت علوم است،‌به ظرفیت حوزه‌های علمیه اشاره کرد و یادآور شد:‌دانشمندان و عالمان فرهیخته حوزه و همچنین مدیریت، معاونت‌ها، انجمن‌های علمی، رشته‌های تخصصی، پژوهشگاه‌ها و ظرفیت‌های بسیار بالایی در حوزه هستند که می‌تواند محور همکاری‌ و تعامل بیشتر حوزه و دانشگاه قرار بگیرند.

مدیر حوزه علمیه به ظرفیت پژوهشگاه اشاره کرد و بیان داشت: پژوهشگاه‌های بسیار زیاد و به‌صورت گمنام در قم درحال فعالیت هستند که در قالب نمایشگاهی که در سفر مقام معظم رهبری به قم به ایشان ارائه شد برای معظم‌له اعجاب‌انگیز بود و فرمودند:‌من گمان نمی‌کردم چنین مؤسساتی با این امکانات کم، کارهای ارزشمندی انجام دهند.

عضو شورای عالی حوزه با بیان این‌که درهای حوزه علمیه به روی اساتید دانشگاه‌ها باز است تا از نقطه نظرات و پیشنهادات آن‌ها استفاده کنیم‌ گفت: در معاونت تهذیب خدمات بالایی انجام گرفته که می‌توان آن‌ها را به سطح دانشگاه‌ها گسترش داد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha