شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران کشور با اشاره به جمعیت بیش از 2 میلیون نفری استان البرز گفت: جمعیت این استان با تعداد مدارس علمیه خواهران در آن هیچ تناسبی ندارد.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام سیدمهدی حسینی طی سخنانی در مراسم آغاز به کار مدیریت حوزه علمیه خواهران استان البرز گفت: استان البرز دارای پنج مدرسه علمیه خواهران سطح دو (کارشناسی) و یک مرکز تخصصی سطح سه(کارشناسی ارشد) است که طلاب را در رشته‌های فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآنی پرورش می‌دهد.

وی همچنین با اشاره به شاخص تعریف شده یک بانوی طلبه به ازای هر 200 زن، یادآور شد: با توجه به جمعیت بیشتر از 2میلیون نفری استان البرز، تعداد طلاب و مدارس علمیه خواهران در این استان بسیار اندک است و باید توسعه یابد.

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران، تعداد مدارس علمیه خواهران سطح دو در زیرمجموعه مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در کشور را 290 مدرسه علمیه، تعداد مراکز و موسسات تخصصی حوزوی سطح سه را 44 مرکز و تعداد مراکز سطح چهار (نظام قدیم) را سه مرکز یاد کرد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری، مساله زن و خانواده را از مسائل درجه یک نظام دانسته‌اند، تصریح کرد: باید حوزه‌های علمیه خواهران به عنوان نهادهایی که نقشی کلیدی در دینی‌سازی جامعه دارند، تقویت شوند و طلاب به ماموریت‌های اصلی حوزه بپردازند.

حجت‌الاسلام حسینی همچنین ماموریت‌های اساسی حوزه‌های علمیه را شامل فهم عمیق دین از سطوح ابتدایی تا اجتهاد و استنباط دین، ابلاغ دین به همه مخاطبان دینی و جامعه بین‌الملل، اجرای دین و دفاع از آن برشمرد.

وی با بیان اینکه اسلام در معنویت، فراگیری ایمان، رشد و بالندگی معنوی تفاوتی میان زن و مرد قائل نیست، افزود: زنان تا اندازه‌ای اهمیت دارند که در مراحل اولیه ظهور اسلامی، این دین به تعلیم زنان اهمیت می‌داد و حضرت زهرا(س) کرسی ترویج اسلام و پاسخگویی داشت.

معاون آموزش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران با اشاره به اینکه اولین مکتب رسمی بانوان از سوی بانو امین انجام گرفت، گفت: پس از انقلاب با نگاه بلند امام راحل(ره) که می‌گفتند نیمی از جامعه بانوان هستند و تربیت کننده نیم دیگر هستند، مدارس علمیه متعدد راه‌اندازی شدند.

به گزارش روابط عمومی حوزه‌های علمیه خواهران وی در خاتمه گفت: اکنون 50 هزار بانوی طلبه در کشور مشغول به تحصیل هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha