به گزارش مرکز خبر حوزه، آیتالله مقتدایی، صبح امروز در دیدار سرپرست و مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره)، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه کبری(س)، با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) درباره اهمیت یاری رساندن به مؤمنان، گفت: بر اساس این روایت، خداوند،افرادی که در دنیا به دنبال برطرف کردن احتیاجات مستضعفان هستند، را انتخاب کرده است تا به آنها پاداش بهشت بدهد.
وی با تأکید بر این که فعالان کمیته امداد امام خمینی(ره) بالاترین افتخار را دارند، به روایتی دیگری در این باره اشاره کرد و ادامه داد: این که شما در این مسئولیت هستید، نعمتی از سوی خداوند است که هر روزه میتوانید حوائج زیادی از مردم را برطرف سازید.
مدیر حوزههای علمیه، توجه به پاداش و اهمیت کمک به دیگران را دلیلی بر شادابی فعالان عرصه خدمترسانی به مردم نیازمند دانسته و اظهار داشت: کسی که بداند با خدمت به مستضفعان، خداوند چه پاداشی به او میدهد، با نشاط بیشتری به کار خود ادامه میدهد.
آیتالله مقتدایی افزود: افرادی هم که به آنها کمک میشود، واسطه رسیدن به این فضیلت هستند، بنابراین باید نسبت به آنان با احترام برخورد کرد و با جدیت بیشتری احتیاجات آنها را برطرف ساخت.
وی با اشاره به اقدامات ارزشمند کمیته امداد امام خمینی(ره) در اجرایی ساختن شعار «جهاد اقتصادی» در سال 90، ادامه داد: امید است شعار امسال که به مراتب بالاتر و ارزشمندتر از سال گذشته است، به نحو شایسته ای اجرا شود. آیت الله مقتدایی یادآور شد: اگر شعار «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی» عملی شود و دستگاههای اجرایی کشور، در تحقق آن جدی عمل کنند، بهترین رشد و بالندگی اقتصادی و امنیتی در کشور به وجود خواهد آمد.
عضو خبرگان رهبری، به وجود آمدن چنین شرایطی در کشور را الگویی برای دیگر کشورها دانسته و ادامه داد: این مسئله باید در خانوادههای ایرانی، از جمله مددجویان کمیته امداد به عنوان فرهنگ وارد شود، تا از تولیدات خارجی به تولیدات داخلی روی آورند.
آیتالله مقتدایی افزود: باید شرایط را به گونهای فراهم کرد که این خانوادهها در عرصههای تولیدی وارد شده و در این عرصه نقشآفرین باشند؛ البته میبایست شرایط عرضه این محصولات نیز فراهم گردد.
وی در ادامه بر ضرورت ارتباط مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره)، با روحانیون تأکید کرد و گفت: در حال حاضر در 27 استان کشور، شوراهای استانی حوزه راهاندازی شده است؛ در هریک از این شورا ها، هفت نفر از علمای برجسته استان و در رأس آنها، نماینده ولی فقیه حضور دارند که مسئولان کمیته امداد در سراسر کشور می توانند با برقراری ارتباط با آنها، در کار خود موفقتر عمل نمایند.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به نفوذ و جایگاه علمای بلاد، افزود: در صورت برقراری ارتباط کمیته امداد، با علمای بلاد علاوه بر برطرف کردن مشکلات و نیازهای مادی مردم، مدیران این نهاد میتوانند با مشورت و همفکری با اعضای شورای استانی حوزه، در عرصه برطرف ساختن نیازهای فرهنگی و اعتقادی این خانوادهها نیز نقشآفرین باشند.
آیتالله مقتدایی در پایان خاطرنشان کرد: روحانیون، با توجه به جایگاهی که در میان مردم دارند، میتوانند در جذب کمکهای مردمی مؤثر باشند.