به گزارش مرکز خبر حوزه، حضرت آیت الله جعفر سبحانی، شامگاه امروز(چهارشنبه) در دیدار سرپرست و مسئولان کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار داشتند: در کمیته امداد، زمانی که لباس خدمت را پوشید، باید فرقی میان گروهها نگذارید و به صورت مساوی خدمت رسانی کنید.
این مرجع تقلید افزودند: تا زمانی که در حال خدمت هستید، به تمام افرادی که شناسنامه ایرانی داشته و محارب هم نیستند، مساوی خدمت نمایید.
حضرت آیت الله سبحانی خدمت رسانی اخلاقی، در کنار خدمتهای مادی را ضروری دانسته و اظهار داشتند: خدمت رسانی مادی به مردم، باید مقدمه ای بر خدمت رسانی معنوی و اخلاقی در خانوادهها باشد. باید از داخل خانهها آگاه بود و نگذاشت فضای اخلاقی در خانوادهها کم رنگ شود.
ایشان خدمت مادی را ظاهر و خدمت اخلاقی را باطن فعالیت کمیته امداد دانستند و تصریح نمودند: باطن این خدمت رسانی مادی، باید جنبه تحصیلی، اجتماعی، اشتغال و... را نیز شامل شود و کمیته امداد بتواند به خانوادهها نفوذ کرده و آنها را از نظر اخلاقی نیز تقویت کند.
* خدمت رسانی موجب وابستگی مددجویان نشود
این مرجع تقلید با تأکید بر این که خدمت رسانی نباید موجب وابستگی مددجویان شود، ادامه دادند: نباید در این خدمات، قول دائمی به آنها داد، بلکه با دادن قول کمک موقت، شرایط را به گونه ای ایجاد کرد که افراد بتوانند روی پای خود بایستند.
ایشان در ادامه با اشاره به نام گذاری امسال به سال تولید ملی، اظهار داشتند: مسئله تولید ملی، چند سالی فراموش شده بود و بسیاری از کارگاههای تولیدی در حال توقف است. باید به گونه ای شود که درهای واردات، جز در حد ضرورت بسته شود و به آنچه در داخل تولید میشود، تکیه کرد.
حضرت آیت الله سبحانی ادامه دادند: کمیته امداد امام خمینی(ره) میتواند با سیاست گذاری و برنامه ریزی در این عرصه، فضا را برای حضور خانوادهها در تولیدات داخلی باز نماید؛ باید صنایع دستی از جمله قالی بافی، گلدوزی و... در خانهها به وجود آید.
ایشان افزودند: راه اندازی کارخانههای بزرگ، کار دشواری است، ولی راه اندازی کارگاههای داخلی، کار دشواری نیست و کمیته امداد در این عرصه میتواند نقش زیادی داشته باشد.
* حضرت زهرا(س) موجب تثبیت تشیع شدند
معظم له در ادامه با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه زهرا(س) در ترویج مکتب تشیع اظهار داشتند: حضرت زهرا(س) کاری انجام دادند که هیچ کدام از ائمه اهل بیت(علیهم السلام) نتوانستند آن را انجام دهند و آن تثبیت تشیع بود.
ایشان افزودند: پس از رحلت پیامبر اسلام(ص)، مسئله سقیفه به وجود آمد و شرایط به گونه ای پیش میرفت که مردم فکر میکردند انتخاب امام و جانشین پیامبر(ص) از این طریق انجام میشود، ولی حضرت زهرا(س) با خطبه ای که قرائت کردند، به دلیل اخلاصی که داشتند، آن پدیده را ابطال کرد و کاری کردند که مردم به راه حق بروند.
حضرت آیت الله سبحانی ادامه دادند: حضرت صدیقه کبری(س) با بیعت نکردن خود با خلیفه وقت، قرائت خطبه و وصیت کردن مبنی بر دفن شبانه پیکر خود، نا مشروع بودن حکومت را نشان دادند و موجب تثبیت تشیع شدند.