خانم فاطمه سادات ارفع، استاد مدارس علمیه خواهران حضرت ولی عصر (عج) و کوثر تهران در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های حوزه نیوز با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: در این خصوص لازم است که اقدامات جدی تر در پرتو نگاه و ارزیابی کارشناسانه در حوزه های علمیه از جمله حوزه خواهران انجام شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: یکی از دغدغه های اساتید حوزه های علمیه خواهران این است که متاسفانه هنوز، پژوهش در این حوزه ها، از جایگاه لازم خویش برخوردار نیست.
خانم ارفع بیان داشت: باید از نظرات کارشناسانه حوزویان و دانشگاهیان در راستای ارتقا و ساماندهی فعالیت های پژوهشی بانوان طلبه نهایت استفاده را کرد.
وی اضافه کرد: بعضا دیده می شود که در انجام کارهای پژوهشی و برای رشد و ارتقای آن ها ایده ها و نظرات خوبی مطرح می شود اما متاسفانه مشکلی که وجود دارد این است که ما ایده ها را دیر به مرحله اجرا در می آوریم.
این استاد حوزه در ادامه با بیان این که خواهران طلبه حوزه علمیه تهران ، استعدادهای خوبی در عرصه آموزش و پژوهش دارند، گفت: به عنوان مثال در مدرسه علمیه کوثر این شهر سطح آموزش در حد مطلوبی است و اساتید خوب دانشگاه و حوزه در آن به امر تدریس اشتغال دارند.
وی در خاتمه با اشاره به خطر آفت نمره گرایی و مدرک گرایی در حوزه های علمیه اظهار داشت:اگر پژوهش از همان ابتدا در بین طلاب نهادینه شود به تدریج مشکلات آن ها کم تر می شود به طوری که پس از 5 سال هر طلبه می تواند به یک محقق ارزشمند و توانا در جامعه تبدیل شود.