پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
کد خبر: 279440
۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۲

حضرت صدیقه طاهره(س) تمام وظایف همسر، مادر، زن خانه دار و ... به نحو احسن انجام می‌داد تا جاییی که خانه ایشان همواره کانون محبت بود.

به گزارش سرویس استانهای خبرگزاری حوزه، خانم دکتر علاسوند، طی سخنانی در جمع طلاب خواهر در مدرسه علمیه حضرت حجت(عج) به بیان نکاتی در خصوص مقام و منزلت حضرت زهرا (س) پرداخته و گفت: عبودیت و بندگی از پررنگ ترین لایه های وجودی حضرت زهرا(س) می باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه همچنین با بیان اینکه از نشانه های بندگی تسلیم بودن در برابر خدای متعال و شناخت نفس در طاعت الهی می باشد افزود: مومنین به کسانی گفته می شود که خود را در جهت انجام امر الهی موظف دانسته و به سختی از اعمالشان احساس کفایت و رضایت نمایند که حضرت زهرا (س) در این رابطه نمونه ای بارز و الگویی کامل شمرده می شوند.

علاسوند با اشاره به تفاوت انسان متقی و محسن گفت: غالباً افراد متقی در انجام واجبات و ترک محرمات به فرامین الهی عمل می کنند؛ ولی انسان محسن علاوه بر کارهایی که شخص متقی انجام می دهد عملش را نیز برای کسب رضای الهی می آراید و به قولی کیفیت کار خود را بالا می برد. و بدیهی است که دین مبین اسلام دینی کیفیت گراست .

وی اضافه کرد : اعمال و کردار حضرت زهرا (س) نیز عملی با کیفیت است و از جلوات اهل بیت (ع) اینگونه رفتار کردن است، حضرت صدیقه طاهره (سلام الله علیها) تمام وظایف همسر، مادر، زن خانه دار و..... را به نحو احسن انجام می دادند ؛ خانه ایشان کانون و مجمع محبت بود، البته جنس این محبت ها با هم متفاوت بود ولی ایشان همه را از محبت و مهرورزی اش سیراب کرده بود.

این استاد حوزه،  حضرت زهرا (س)را بهترین الگو برای جهانیان بخصوص زنان در تمامی عرصه ها معرفی کرده و طلاب را به تبعیت از اعمال و رفتار حضرت در زندگی فراخواند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha