به گزارش خبرگزاری حوزه، محسن مسچی امروز در جمع اساتید دانشگاه های مصر که برای بازدید، به مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی آمده بودند گفت: این مرکز، 23 سال قبل در حالی تاسیس شد که 50 سال از کشورهای دارای صنعت تولید نرم افزار عقب بودیم، اما با توکل به خدا، تکیه بر فرهنگ اصیل ملی و اسلامی در سال 2009 از سوی اجلاس علمی سازمان ملل به عنوان تولید کننده برتر در جهان انتخاب شدیم و نرم افزار جامعه التفاسیر طی سه مرحله داوری در هند، سوئیس و مکزیک رتبه اول را در جهان کسب کرد.
وی با بیان اینکه علاوه بر تولید نرم افزارهای مختلف به عنوان کتابخانه های دیجیتال اظهار داشت: 18 پایگاه بر روی شبکه وب داریم که از جمله آنها پایگاه مجلات اسلامی است؛ این پایگاه مطالب مجلات اسلامی از 140 سال پیش تا کنون را احصا کرده است و هم اکنون نزدیک 7 میلیون صفحه اطلاعات جمع آوری شده است و در مراحل بعدی، مجلات عربی و انگلیسی مورد بررسی قرار می گیرد.
مدير امور بين الملل مركز تحقيقات كامپيوتری علوم اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود از قم به عنوان مرکز تولید دانش در جهان اسلام نام برد و گفت: قم، نخستین شهر بهرهمند از علم «IT» در تحقیقات اسلامی به شمار می رود و بیشترین کتابخانه های شخصی در جهان اسلام، در شهر مقدس قم موجود است.
وی با بیان اینکه روزانه چندهزار کرسی دروس اسلامی در سطوح مختلف در قم تدریس می شود بیان داشت: برخی مدارس و مراکز علمی روزانه 400 درس برگزار می کنند و پای برخی از دروس نیز تا دو هزار طلبه و محقق می نشینند.
* قم بین المللیترین شهر جهان اسلام
محسن مسچی، قم را پایگاه مرجعیت شیعه و اندیشه انقلاب اسلامی و نهضت امام خمینی(ره) دانست و گفت: هم اکنون افراد از 120 ملیت در قم زندگی می کنند و بی تردید، بین المللی ترین شهر جهان اسلام است.