به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمین علمی، در مراسم تقدیر از انجمنهای علمی برتر جامعةالمصطفی که به همت معاونت پژوهش و انجمنهای علمی جامعةالمصطفی در سالن شهید مطهری مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) برگزار شد، با اشاره به آثار در خور توجه انجمنهای علمی، اظهار کرد: حجم کارهای پژوهشی انجمنهای علمی، محققان را دلگرم میسازد و امیدوارم در آینده نیز با برنامهریزی بهتر بر حجم آنها افزوده شود.
وی افزود: اگر هدفگذاری انجمنهای علمی روشنتر شود، شاهد افزایش روند کارهای پژوهشی در المصطفی خواهیم بود.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی، با اشاره به لزوم پژوهش در شبهات روز، بیان کرد: هر نظام آموزشی دارای برنامهای عمومی است که ناظر به تجربیات پژوهشگران گذشته در آن علوم دارد، اما مسائل جدید و مستحدثه آن علوم، موضوعی است که پژوهشگران کنونی باید به دنبال آن بروند تا آن علوم را به روز کنند.
حجتالاسلام والمسلمین علمی اضافه نمود: انجمنهای علمی جامعةالمصطفی وظیفه دارند تا با استفاده از علم مورد تخصص خود، مباحث جدید را استخراج کنند و آنها را در اختیار محققان قرار دهند.
وی بیان داشت: اگر در جامعهای از جهان، مسئلهای تبدیل به مشکل علمی اسلامی شود، انجمنهای علمی جامعهالمصطفی باید به شکل خاص به آن مشکل بپردازند و آن شبهه را برطرف سازند.
این استاد حوزه ادامه داد: انجمنهای علمی موضوعات مورد تحقیق را مشخص سازند تا با همکاری گروههای علمی، پژوهشهای لازم در آن موضوع انجام گیرد.
حجتالاسلام والمسلمین علمی اظهار کرد: برای نمونه، در کشور هندوستان با توجه به تعدد افکار و گرایشهای فکری نیازهایی وجود دارد که متفاوت از نیازهای کشورهای عربی است. تشخیص شبهات و مشکلات این کشور بر عهده انجمنهای علمی است تا آنها را با گروههای علمی مطرح سازند.
معاون پژوهش جامعةالمصطفی، در پایان، اذعان نمود: در نظر داریم تا انجمنهای علمی را از قالب مجتمعها بیرون آوریم و آنها را به صورت اتحادیهای منسجم درآوریم.