یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

آیت الله بهجت می فرمودند، برخی کلاس اول هستند و دستورات کلاس دهم را از ما می خواهند.

به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، حجت الاسلام و المسلمین محمد حسین رخشاد ، طی سخنانی در مراسم گرامیداشت آن مرجع فقید که در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با اشاره به ویژگی های برجسته حضرت آیت الله بهجت گفت: ایشان بزرگترین ذکر را ذکر عملی می دانستند.

وی همچنین افزود: ذکر عملی عبودیت و انجام دستورات دینی مطابق با خواسته خداوند است که از طریق انبیا و اولیا بیان شده است.

حجت الاسلام و المسلمین رخشاد ادامه داد: حیات ظاهری انسان با خوردن و خوابیدن محقق می شود اما حیات باطنی او غذایی می طلبد که چیزی جز دستورات الهی نیست.

وی گفت: حیات طیبه ای که در دین اسلام از آن سخن گفته شده است، بندگی خداوند است.

این استاد حوزه علمیه همچنین با تاکید بر این که بندگی خدا باید در تمام شوون زندگی انسان جاری باشد، اظهار داشت: حیات طیبه مرزی ندارد و مرد و زن می توانند با انجام عمل صالح برپایه ایمان به آن نائل شوند.

وی با بیان گوشه هایی از خاطرات و بیانات آیت الله بهجت، افزود: ایشان با کمبود امکانات ولی پرشور و با نشاط توانست به عالی ترین مدارج انسانی نائل شود.

حجت الاسلام و المسلمین رخشاد خاطرنشان کرد: حضرت آیت الله بهجت ذکر عملی را در ترک معصیت می دانستند و معتقد بودند ترک معصیت بدون مراقبه امکان پذیر نیست.

وی اضافه کرد: ایشان همواره تاکید می کردند کار امروز را به فردا احاله ندهید و حرکت در مسیر الهی را از همین الان شروع کنید.

این استاد حوزه علمیه بیان داشت: آیت الله بهجت می فرمودند، برخی کلاس اول هستند و دستورات کلاس دهم را از ما می خواهند.

وی با بیان اینکه تمام دستورات دین برای تذکر یاد خداوند است، ادامه داد: ایشان می فرمودند هیچ نصیحتی بالاتر از این نیست که شخص بداند با یاد خدا، خدا را همنشین خود کرده است.

این استاد اخلاق حوزه همچنین با بیان اینکه توجه به یاد خدا و دوری از یاد غیر او از مهمترین برنامه های اولیای الهی بوده است، گفت: حضرت آیت الله بهجت معتقد بودند تکلیف در توجه به خدا نیست بلکه آنچه تلاش می خواهد آن است که انسان دل را از توجه به غیر خدا باز دارد.

وی افزود: آیت الله بهجت دوری از تزلزل و اضطراب و تحقق آرامش باطنی را در یاد خدا می دانستند.

حجت الاسلام و المسلمین رخشاد یادآور شد: انسان باید آرامش را در یاد خدا جستجو کند نه در مقام و ثروت و امثال آن چرا که حتی بزرگترین افراد نتوانسته اند با بیشترین امکانات به طمأنینه و آرامش دست یابند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha