به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام و المسلمین محمودرضا جمشیدی در پنجمین جشنواره برترینهای حوزههای علمیه خواهران که امروز «28 اردیبهشت» در اردوگاه فاطمهالزهرا(س) قم برگزار شد، شناسایی و برگزاری جشنواره برترینها را آغازی برای حرکت در حوزه دانست و اظهار داشت: بعد از شناسایی ظرفیت باید به سوی خدا حرکت کنیم و آنچه خدا میخواهد را محقق کنیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه با اشاره به انتظاری که از بانوان طلبه وجود دارد، گفت: باید ببینیم خدا بر اساس توان ما چه وظایفی را بر عهده یک فرد برتر و چه وظایفی را بر عهده حوزههای علمیه نهاده است.
وی، توفیقات الهی را موجب ایجاد مسئولیت برای افراد دانست و اضافه کرد: اگر به این نتیجه رسیدیم که رسالت حوزههای علمیه همان رسالت انبیا است و طلاب باید طلایهدار سپاه معنوی باشند، مسئولیتها را جدیتر درک خواهیم کرد.
مدیر حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه «15هزار جریان انحرافی و عرفان کاذب جامعه بشریت و نسل جوان و جویای کمال را تهدید میکند، یادآور شد: باید پرسید چه حجمی از این جریانها به گوش حوزویان رسیده است.
وی افزود: دانشمندان غربی در ارتباط با کلام جدید صدها کتاب نوشتهاند، اما ما در مقابل، چند کتاب با در نظر گرفتن اصول اسلامی در حوزه کلام نوشتهایم.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه امروز در عصر رسانه قرار داریم، افزود: امروز همان چیزهایی که برای ما به عنوان تهدید محسوب میشود، میتواند ابزاری برای فرصت نیز تلقی شود.
* به پیاده نظام دشمن تبدیل نشویم
وی با بیان اینکه توانایی علمی و معنوی لازم برای حضور طلاب در فضای مجازی وجود دارد، اظهار داشت: باید سازوکاری فراهم کنیم تا کسانی که به این میدان آشنا نیستند به پیادهنظام دشمن تبدیل نشوند.
مدیر حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به آنچه خداوند آدمی را نسبت به آن تشویق کرده است، ادامه داد: پیامبر(ص) در دعوت به رسالت بصیرت داشت و ما نیز که پیرو پیامبر(ص) هستیم، باید این روش را به کار ببندیم.
عضو جامعه مدرسین حوزه، پاسخگویی به شبهات را مطالبه جامعه از حوزههای علمیه خواهران دانست و گفت: طلاب پس از شناسایی ظرفیتها باید ظرفیت خود را ارتقا دهند.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با اشاره به مشکلات حوزههای علمیه خواهران، تصریح کرد: هر اندازه مشکلات کاهش مییابد، انتظارات افزایش و شاخصها ارتقا مییابد.
وی با اشاره به تشکیل هیئت امنای نخبگان در حوزه علمیه افزود: این هیئتامنا تا قبل از تشکیل شورای نخبگان، متفکل امور نخبگان طلاب خواهر و برادر خواهد بود.
* برای نخبگان حوزه برنامه داشته باشیم
مدیر حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه باید برای نخبگان و استعدادهای برتر در حوزههای علمیه برنامه داشته باشیم تصریح کرد: باید آنها را در یک مسیر هموارتر تحصیلی پژوهشی آموزشی و مدیریتی وارد کنیم تا بتوانند این راه طولانی را با استفاده از ظرفیت خدادادی طی کنند.
وی افزود: این کار نیازمند برنامهریزی است و بر عهده معاونتهای مختلف مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران قرار دارد است.
حجتالاسلام و المسلمین جمشیدی با بیان اینکه در سالهای اخیر در زمینه پژوهش گامهای خوبی در حوزههای علمیه خواهران برداشته شده است، اظهار داشت: این میدان موثری است که نیازمند برنامهریزی بهتر و دقیقتر در مورد پژوهشگر خواهر حوزههای علمیه است.
بر اساس اعلام روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران، وی در پایان گفت: رتبهبندی در مدرسه الهی وابسته به استفاده از توان و ظرفیت است و هر کس باید از توان و ظرفیتی که در اختیار دارد حداکثر استفاده مطلوب را به عمل آورد.