یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
کد خبر: 279747
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۱ - ۰۶:۲۳

اگر طلاب با شخصیت حضرت زهرا‌(س) آشنایی کاملی نداشته باشند، در تبلیغ دینی آینده خود موفق نخواهند بود، چرا که مردمی که تشنه معارف می‌باشند در پی شناختن این وجود والامقام هستند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌‌الاسلام والمسلمین محمدجواد طبسی امروز، در نشست علمی «بیداری اسلامی در پرتو تعالیم فاطمی(س)ي، که به همت معاونت فرهنگی- تربیتی مجتمع آموزش عالی فقه(حجتیه) در مسجد این مجتمع برگزار شد، با اشاره به جایگاه حضرت فاطمه(س) در خلقت، اظهار داشت: شناخت جایگاه واقعی حضرت فاطمه زهرا(س) به درستی امکان ندارد، چرا که دیدگاه دنیوی بشر اجازه نمی‌‌دهد که این حدیث پیامبر(ص) که همه خوبی‌های عالم در فاطمه(س) جمع شده است، را درک کند، چرا که بشر غیرمعصوم نتوانسته است که «همه خوبی‌‌های عالم را درک کند تا بتواند مقام شامخ فاطمه(س) را بشناسد.

وی افزود: نور وجود حضرت زهرا(س)، دو هزار سال قبل از خلقت، تسبیح الهی را می‌‌گفت، حال چگونه بشر می‌‌تواند این وجود را درک کند.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین طبسی، با اشاره به تجلیل ائمه هدی(علیهم‌‌السلام) از مقام حضرت زهرا(س)، بیان کرد: در روایاتی که از  پنج معصوم(علیهم‌‌السلام) به دست ما رسیده است، فاطمه(س)، به عنوان الگوی مسلمانان معرفی شده است.

این استاد حوزه علمیه قم با بیان این که حضرت زهرا(س)، الگوی همه مسلمانان و جامعه بشری است، یادآور شد: جای تأسف دارد که برخی از عالمان و منابع دینی تأکید دارند که حضرت فاطمه(س)، تنها الگوی زنان به شمار می‌‌آیند.

وی، با تأکید بر لزوم معرفی فرهنگ فاطمی به زبان‌‌های گوناگون جهان، خاطرنشان کرد: حوزه علمیه وظیفه دارد تا شخصیت این بانوی دوعالم را مورد بررسی قرار دهد و آن را به مقتضای زبان و فرهنگ کشورهای گوناگون جهان ارائه دهد.

حجت‌‌الاسلام والمسلمین طبسی، در پایان، ضمن توصیه به طلاب علوم دینی، ابراز نمود: اگر طلاب با شخصیت این بزرگوار آشنایی کاملی نداشته باشند، در تبلیغ دینی آینده خود موفق نخواهند بود، چرا که مردمی که تشنه معارف هستند، در پی شناختن این وجود والامقام هستند.

گفتنی است که در پایان این نشست، از نخستین مجله قرآنی مخصوص نابینایان، با عنوان «چشم بصیرت»،  به زبان اردو رونمایی گردید.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha