پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

برخی بت پافشاری بر ادامه استفاده از سنت‌های تبلیغی، اما متأسفانه شیوه‌ها و ابزارهای نوین تبلیغی را تخطئه می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین احمدزادهوش، امروز در جشنواره نوآوری‌های تبلیغ دینی که در مدرسه فیضیه قم برگزار شد با اشاره به برنامه‌ها و هداف این جشنواره، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و با شکل‌گیری نهاد‌های بزرگ علمی و فرهنگی، ورود به عرصه‌های جدید تبلیغی و استفاده از شیوه‌ها و ابزارهای جدید باعث شد تبلیغ ما وارد مرحله‌ای نو، تاثیرگذار و فراگیر شود.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی افزود:‌ در گذشته دور از ذهن بود که مبلغان بتوانند در فضای مجازی با بهره‌مندی از ابزارهای نو، آموزه‌های دینی را در عرصه بین‌الملل و داخلی به مخاطبان عرضه کنند. اما با حمایت‌های مقام معظم رهبری و مراجع عظام این اتفاق افتاد.

وی با اشاره به اهداف جشنواره نوآوری‌های تبلیغ دین، اظهار داشت: لازم بود این نوآوری‌ها شناسایی و ساماندهی شود و صاحبان آثار مورد تقدیر قرار بگیرند که با پیشنهادی که از سوی دفتر مقام معظم رهبری ارائه شد،‌ مدیریت این جشنواره به دفتر تبلیغات اسلامی واگذار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین زادهوش اضافه کرد:‌فراخوان گسترده‌ای با همکاری‌ نهادها از جمله مرکزمدیریت حوزه‌های علمیه صورت گرفت و در نهایت 310 اثر از سوی مبلغان به دبیرخانه جشنواره ارسال گردید.

وی یادآور شد: طرح‌های نو آورانه، روحانی محور و بر اساس روش‌های نوین بود و در دو مرحله داوری 40اثر حائز رتبه شدند که در نهایت 9 اثر برتر شناخته شدند.

معاون فرهنگی تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی، جشنواره نوآوری‌های تبلیغ دین را گامی نخست برای جذب چهره‌های نو آور و ایجاد روحیه نوآوری در میان طلاب برشمرد و گفت: مبلغان می‌توانند با حفظ سیره و سنت‌ها، نوآوری‌ها تبلیغی داشته باشند و ما هنوز شیوه تبلیغی پیامبر(ص) در شئون مختلف را تجربه نکرده‌ایم.

وی در پایان خاطرنشان کرد:‌گاهی برخی بر سنت‌ها پافشاری می‌کنند و متاسفانه استفاده از شیوه‌های نوین را تخطئه می‌کنند؛ اهداف این جشنواره این است مبلغان با حفظ محتوا، سنت و سیره، از شیوه‌های جدید نیز بهره ببرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha