به گزارش خبرگزاری حوزه، آیتالله مقتدایی، شب گذشته در هماندیشی طلاب و فضلای کرمانشاهی که در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد، با اشاره به سفر پربرکت مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه، اظهار داشت: در جلسهای که معظمله با روحانیون شیعه و سنی کرمانشاه داشتند، مطالب مهمی ایراد فرمودند که بعد از پایان این سفر، در ضمن نامهای از دفتر مقام معظم رهبری، مطالبات معظمله از طلاب استان به ما نیز اعلام شد.
*توصیه رهبری به طلاب کرمانشاهی
وی افزود: مقام معظم رهبری فرمودند «من شنیدم که تعدادی از فضلای کرمانشاه در قم حضور دارند. آنها را تشویق کنید تا به شکل دائم یا دورهای به استان بروند و به امور مساجد اهتمام ورزند».
مدیر حوزه های علمیه ادامه داد: معظمله همچنین یادآور شدند:« جمعیت تحصیل کرده در استان کرمانشاه زیاد هستند و در معرض شبهات و تبلیغات سوء قرار دارند، نیاز است که فضلای کرمانشاهی در استان حضور داشته باشند و جوابگوی نیاز آنها باشند».
آیتالله مقتدایی با اشاره به این که اگر طلاب فضای تبلیغی استان را رها کنند، شاهد حضور فرقههای انحرافی در استان خواهیم بود، گفت: مقام معظم رهبری در این نامه تأکید بسیار نمودند که مرکز مدیریت حوزههای علمیه و طلاب کرمانشاهی مقیم قم به این فریضه عمل نمایند.
عضو خبرگان رهبری با ابراز این که حضور در مساجد استان کرمانشاه، وظیفهای است که طلاب استان باید به آن اهتمام ورزند، خاطرنشان کرد: مرکز مدیریت حوزههای علمیه آمادگی دارد برای طلاب استان که در قم اقامت دارند، امتیازاتی را ایجاد کند تا با مشارکت مجمع نمایندگان استان در قم، طلاب و فضلای کرمانشاهی حضور پررنگتری در شهرهای استان داشته باشند.
*تاکید بر نیازسنجی و شناسایی ظرفیتها
آیتالله مقتدایی، با تأکید بر نیازسنجی دقیق و شناسایی ظرفیت و امکانات تبلیغی استان، یادآور شد: اگر مرکز مدیریت حوزههای علمیه از فضای تبلیغی در استان اطلاع دقیقی داشته باشد، میتواند با برنامهریزی لازم در تحقق این هدف موفق باشد.
مدیر حوزههای علمیه با اشاره به این که سیاست ما این است طلاب کرمانشاهی تا درس خارج در کرمانشاه حضور داشته باشند، اظهار داشت: بنا داریم با فراهم کردن امکاناتی برای اساتید درس خارج قم، آنها را به حضور و استقرار در استانهای کشور تشویق کنیم؛ مقام معظم رهبری نیز به دفعات این موضوع را از بنده خواستهاند.
مدیر حوزههای علمیه، با تأکید بر وظیفه سنگین طلاب در رسیدگی به مسائل دینی استان خود، گفت: در روایات نیز تأکید فراوانی شده است که عالمان دینی وظیفه دارند به مردم که به ایتام آل محمد(ص) تعبیر شدهاند، رسیدگی کنند تا خداوند متعال جزای آنها را در بهشت، همنشینی با انبیاء(صلواتالله علیهم) قرار دهد.
*هجرت وظیفه شرعی طلاب است
آیتالله مقتدایی در پایان با بیان این که هجرت بلندمدت و کوتاهمدت، وظیفه شرعی طلاب است، افزود: امکانات مالی و رفاهی نباید دغدغه طلاب باشد و آنها را از رجعت باز دارد؛ خداوند متعال خود ضمانت کرده است که به افرادی که در راه او همت میگذارند، روزی رساند.