به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، حجتالاسلام والمسلمین حسینخانی طی سخنانی در همایش مشعل داران هدايت با حضور طلاب پايه پنجم مدارس علمیه خواهران حوزه خراسان که در اردوگاه مازندران مشهد برگزار شد، با تاکید بر لزوم بصيرت سياسي يك مبلّغ ابراز داشت: تحليل مسائل و دنبال نمودن فرمايشات مقام معظم رهبري به عنوان ترسيم كننده مسير و آشنايي با مباني ولايت فقيه به عنوان ستون جمهوري اسلامي از مسائلي است كه بايد مورد اهتمام و جديت قرار گيرد.
وي افزود: اتمام سطح 2 و 3 حوزه علميه خواهران با توجه به گستردگي علوم و از جمله علوم اسلامي، نخستين قدم در تحصيل است.
حجت الاسلام و المسلمین حسین خانی افزود: امروزه زمينه تحصيلات غيرحضوري هم فراهم ميباشد و اكتفا نمودن به اين اندازه از تحصيل نياز جامعه را پاسخ نميدهد.
وي بابيان اين كه تدريس يكي از اموري است كه در تحصيل به افراد كمك مي كند، اظهارداشت: حتي اگر نشود در فضاهايي مانند حوزه علميه، دانشگاه و آموزش و پرورش، تدريس نمود، در خانواده اين امكان برای انسان به راحتی فراهم است.
معاون تهذیب حوزه های علمیه همچنین با اشاره به آثار آموزنده شهيد مطهري و ديدگاه امام خميني (ره) و رهبر معظم انقلاب درباره مطالعه آثار اين شهيد والا مقام، ابرازداشت: ارائه تحقيق پاياني و پايان نامه به روند علمي و رشد تحصيلي خواهران طلبه كمك مي كند.
وي به اهميت تبليغ و رسالت براي طلاب اشاره و خاطر نشان كرد: هيچ يك از خواهران و برداران حوزوي نمي توانند از اين وظيفه فاصله بگيرند كه با توجه به «الذين يبلغون رسالات الله»، بايد محتواي تبليغي آنان، مبنا و اساس الهي و خدايي داشته باشد.
حجت الاسلام و المسلمین حسین خانی با اشاره به دو منبع قوي قرآن و اهل بيت (ع) به عنوان مبناي تبليغي كه از اتقان لازم برخوردار است، با تأكيد براهميت اخلاص در تبليغ و انجام اين وظيفه به صورت خالصانه، خاطرنشان كرد: اگر تبليغ به قصد رضاي الهي باشد، مطمئناً در زندگي موفق خواهيم بود و لطف الهي به انسان خواهد رسيد.
وي در ادامه خطاب به طلاب خواهربا بيان اين كه در تبليغ بايد بر پرهيز از مريدپروري توجه داشت، گفت: ارتباط تبليغي با اقشار مختلف بانوان به ويژه خواهران نوجوان و آشنا شدن آنان با قرآن و اهل بيت (علیهم السلام) از نكات مورد اهتمام در تبليغ ميباشد.
معاون تهذيب حوزههاي علميه، بيشترين تأثير در مخاطب را با تبليغ رفتاري و عملي دانست و گفت: مرحوم آيت الله بهاءالديني از نمونه هايي بودند كه با تبليغ عملي و رفتاري خود، افراد را راهنمايي و هدايت مي كردند.
حجت الاسلام و المسلمين حسينخاني اظهارداشت: طلاب خواهر بايد در زمينه پوشش، حجاب و عفاف خود دقت زيادي داشته و نسبت به مسأله پوشش دقيق باشند، زيرا مردم با نگاه به طلاب خواهر، نوع پوشش آنان را به عنوان الگوی حجاب اسلامي ميبينند.
وي با تأكيد بر انجام وظايف خانوادگي براي بانوان طلبه، گفت: نظام خانواده را نمي شود بر اساس مسائل حقوقي پيش برد، بلكه باید عشق، محبت و اخلاق در اين فضا جاي گيرد.
معاون تهذيب حوزه هاي علميه با بيان اين كه افراط در وظايف اجتماعي و فراموشي مسائل خانوادگي موجب بروز آسيبهايي خواهد شد، سومين نكته مورد توجه را عدم تكبر علمي در مقابل همسر عنوان كرد و ابرازاشت: مسئله همسرداري و تربيت فرزند، به كسب و تقويت اطلاعات مربوطه كه در اسلام ذكر شده است، نيازمند ميباشد.
وي با اشاره به جمله امام خميني (ره) در زمينه اهميت تربيت فرزند، گفت: حضرت فاطمه (سلام الله علیها) به خوبي به تربيت فرزند پرداخته و به جز مورادي كه لازم بود، از ورود به عرصه و كار اجتماعي خودداري نمودند.