به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام سیدمحمود صانعی با اعلام این که مقدمات برگزاری این دوره در هفت استان کشور آماده شده است، گفت: این استانها شامل تهران، البرز، اصفهان، گیلان، فارس، مازندران و آذربایجان غربی میشوند.
وی با بیان اینکه این دوره طی 40 ساعت آموزشی برگزار میشود، ادامه داد: از ممتازین این دوره دعوت میشود تا در مرحله دوم که شامل پژوهش غیرحضوری است حضور به همرسانند و در صورت قبولی و ارائه تدریس مطلوب به عنوان مربی به فعالیت خواهند پرداخت.
مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه در هفته گذشته با همکاری مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران جلسه توجیهی دوره تخصصی نقد فرقهها با حضور 725 نفر از فارغالتحصیلان در تهران برگزار شد، افزود: اکنون این دوره در حال پیگیری و برگزاری است و در سایر استانها نیز به زودی به اجرا درخواهد آمد.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کم بودن فرصت، در ایام پایانی سال گذشته مقدمات سختافزاری برگزاری این دوره در سایر استانهای کشور به انجام رسیده است.
حجتالاسلام صانعی با اشاره به ضرورت آشنایی و دانشافزایی طلاب و فارغالتحصیلان، اساتید و مبلغین حوزه های علمیه با فرقههایی که در سطح جامعه فعال هستندیادآور شد: با توجه به تقاضای مدارس علمیه از مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران معاونت فرهنگیتربیتی این مرکز اقدام به برگزاری جلسات کارشناسی برای تعیین سرفصلهای دوره نقد فرقهها کرد.
مدیر تبلیغ حوزههای علمیه خواهران، شرکت کنندگان در این دوره را شامل فارغالتحصیلان سطح دو حوزههای علمیه خواهران، شاغلین به تحصیل در سطح سه و اساتیدی که در رشته همسو در حال تدریس هستند، ذکر کرد و اظهار داشت: با توجه به نقشی که حوزه در تعمیق و تبیین فرقهها میتواند داشته باشد و نیاز جامعه به این کار و از سوی دیگر فعالیت موریانهوار فرقهها، رسالت حوزه ایجاب میکرد که حضور فعالی در این عرصه داشته باشد.
براساس گزارش رئایط عمومی حوزه های خواهران، وی، فرقههایی که در این دوره مورد بحث قرار خواهند گرفت را شامل مسیحیت، بهائیت، وهابیت و شبهعرفانهای باطل ذکر کرد.