حسین صمدانی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه افزود: گلپایگان به عنوان یک شهرستان دینی با قدمت و پیشینه بسیار قابل توجه به عنوان یک شهر مرجع پرور مطرح بوده و از قدیمالایام مراجع تقلید و شاخص را که محل رجوع مردم برای حل مشکلات و مسائل دینی و مسائل روزمره زندگی بودهاند، تحویل جهان اسلام داده است.
وی تصریح کرد: شهرستان گلپایگان از وجود این مراحع بهرهمند بوده و هماکنون نیز این ظرفیت ادامه دارد و گلپایگان مراجع بنام شیعه شناخته شده است.
فرماندار گلپایگان یادآور شد: تبلیغ و فرهنگ سازی قطعا میتواند بینش ها و فکر مردم را تعمیق بخشد و ضمن بالا بردن بینش و نیازمندیهای عامه مردم در بعد فکری و فرهنگی پیشرفتهای قابل توجهی را برای مردم رقم بزند و ما اگر برای بالا بردن سطح فرهنگ مردم تلاش نکنیم تلاشها برای شکوفایی در زمینههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به خصوص فرهنگی ابتر خواهد بود.
وی تاکید کرد: برای تبیین مسائل فرهنگی و تقویت جنبههای دینی و مذهبی مردم باید همت خود را به کار گیریم، در این راستا نقش طلاب و روحانیون حوزه های علمیه در سطح شهرستان و آن عزیزانی که در قم و تهران مقیم و یا در حال تحصیل هستند، بسیار میتوانند موثر باشند.
حسین صدمانی، حوزه علمیه گلپایگان را تکیهگاه محکمی برای مسئولین شهرستان عنوان کرد و گفت: رویکرد حوزه علمیه گلپایگان رویکردی جدید و ارزنده است که با این رویکرد در برقراری ارتباط با بدنه اجتماعی و مسئولین شهرستان بسیار قابل توجه بوده زیرا طلاب این حوزه در ارتباط و تعاملی که با مسئولین شهرستان دارند در جهت حل مشکلات فرهنگی و تعمیق باوریهای اجتماعی تلاش میکنند.
فرماندار گلپایگان با اشاره به فعالیت طلاب در عرصه های مختلف یادآور شد: اخیرا شاهد اردوی جهادی طلاب این حوزه در روستای هنده بودیم و در بازدیدی که ا زفعالیت این عزیزان داشتم، حضور فعال آنان در سطح روستاهای هنده باعث دلگرمی مردم نسبت به روحانیت شده بود.
وی اظهار امیدواری کرد: این حرکت جهادی طلاب در آینده هم در بقیه روستاهای شهرستان استمرار پیدا کند و برای رفع اینگونه نابسامانیها هم دل و همراه در رفع مشکلات فرهنگی و مذهبی کوشا باشیم.