به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین احمد واعظی ، امروزدر جمع دست اندرکاران جشنواره فیلم اشراق با اشاره به ضرورت استفاد از هنرهای تصویری در تبلیغ دین، گفت: باید استحصال لازم را از ظرفیت سینما، فیلم و هنرهای تصویری در جهت تبلیغ و ترویج معارف و اخلاق اسلامی داشته باشیم.
وی ادامه داد: در دنیای امروز شیوه های نوین ارتباطات و ابزارهای نوین رسانه های جمعی پا به عرصه وجود گذاشته و در واقع ابزار جدیدی برای انتقال پیام و تاثیرگذاری در مخاطب ایجاد شده؛ بنابراین استفاده از این ابزار برای تبلیغ دین و انتقال پیام رهایی بخش اسلام کاملا معقول است.
حجت الاسلام و المسلمین واعظی اضافه کرد: امروز حوزه علمیه این ظرفیت دارند که بخشی از انرژی خود را به تولیدات هنری اختصاص دهد؛ البته بخشی از شاخه های هنری مثل شعر، ادبیات و خوشنویسی از گذشته دور در حوزه های علمیه سابقه دارد، اما استفاده از برخی از شاخه های هنری مثل هنرهای تصویری نظیر فیلمنامه نویسی، نقدفیلم، تولید انیمیشن، تولید فیلم کوتاه و مستند در حوزه ها قدمت و سابقه ای ندارد.
وی با بیان این که طلاب در دهه اخیر در این عرصه ها ورود کرده و ظرفیتی در حوزه ها ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: برخی از حوزویان فیلم و ژانرهای مختلف آن را می شناسند و ارزیابی فنی و تحلیلی از محتوای فیلم دارند و در فیلمنامه نویسی و حتی تولید فیلم کوتاه و تولید انیمیشن تبحر کسب کرده اند.
رییس دفتر تبلیغات اسلامی تاکید کرد: این که طلاب باید دستی هم در ادبیات، داستان نویسی، شعر و یا فیلم داشته باشند کاملا پذیرفتنی و جز فعالیت جانبی یک طلبه علوم حوزوی است.
حجت الاسلام و المسلمین واعظی، تلاش در جهت تجمیع ظرفیت های پراکنده حوزوی و حمایت از به فعلیت رسیدن این ظرفیت در ترویج معارف و تبلیغ دین را از وظایف دفتر تبلیغات اسلامی ذکر کرد و گفت: گمان نمی کنم این مقولات با اهداف رایج حوزه تضادی داشته باشد.
براساس گزارش ستاد جشنواره، وی، برگزاری جشنواره اشراق را مجالی برای عرضه محصولات و تولیدات ایجاد شده و محلی برای برآورد ظرفیت های موجود و همچنین آشنا شدن با کارهای هنرمندان حوزوی ذکر کرد.