پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

روحانیت به عنوان شاخص‌ترین انسان‌هایی که پرچم‌ اسلام را به دست گرفته‌‌، باید در میان همه مردم احساس مسئولیت ایجاد کندو جامعه را به رشد برساند که انسان‌ها به سوی انتظار واقعی سوق یابند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال، شب گذشته در همایش بزرگ یاوران خورشید که در سالن اجتماعات مدرسه علمیه فیضیه برگزار شد، با اشاره به آیات قرآن کریم اظهار داشت: بر اساس نص صریح قرآن کریم، صالحان، وارثان زمین هستند که تا کنون این حکومت تشکیل نشده است که با ظهور حضرت بقیه‌الله(ع) این حکومت در جهان حاکم می‌شود و صالحان وارثان زمین خواهند شد.

* انتظار تصنعی و ادعایی مردود است

مدیر حوزه علمیه قم, انتظار فرج را از مهم‌ترین وظایف مؤمنان برشمرد و گفت: البته در این میان، برخی گروه‌های به اصطلاح فرهیخته و مترقی، قائل به انتظاری هستند که تصنعی و ادعایی باشد؛ این‌ها هیچ حرکتی از خود نشان نمی‌دهند و اعتقاد دارند که باید منتظر بمانند تا دنیا پر از ظلم و ستم شود تا خود حضرت ظهور کند وجامعه را بر اساس عدالت پیش ببرد.

وی با بیان این که چنین انتظاری، ادعایی بیش نیست، ادامه داد: این‌ها به جای این که حرکتی در راستای اعتلای فرهنگ اسلام و تبلیغ آموزه‌های دینی بردارند، انتظاری مصنوعی را در پیش گرفته‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال, الگوی حضرت امام خمینی(ره) از انتظار را الگویی کامل برای همه، به ویژه طلاب بیان کرد و اذعان داشت:‌ رسالت حوزه‌های علمیه و روحانیت نشر فرهنگ مهدویت در جامعه است و هدایت جامعه منتظر رادر مسیر درست هدایت کند. روحانیت باید به عنوا ن شاخص‌ترین انسان‌هایی که پرچم‌ اسلام را به دست گرفته، در میان همه مردم احساس مسئولیت کند و جامعه را به رشدی برساند که انسان‌ها به سوی انتظار واقعی سوق یابند.

مدیر حوزه علمیه قم با  بیان این که امروز، با این فرهنگ فاسدی که از سوی غرب به دنیا، به عنوان دهکده جهانی تزریق می‌کند، نوع تبلیغ و تعامل ما با مردم تفاوت دارد، گفت: امروز دشمنان مذهب، به صورت چهره به چهره و خانه به خانه،‌در میان جوانان حضور می‌بایند و در دل‌‌های آنها شبهه ایجاد می‌کنند؛ ما نیز وظیفه داریم که در کنار منبر و سخنرانی، به صورت چهره به چهره و خانه به خانه در میان جوانان حضور یابیم و شبهات بی‌ارزش دشمن را پاسخ دهیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین فرخ‌فال, ایام تابستان رافرصت مناسبی در این راستا معرفی کرد و گفت: طلاب جوان باید تبلیغ دین را از خود آغاز کنند و در ادامه در میان خانواده، همسایگان، روستاییان، و... ادامه دهیم و از فرصت ایام تابستان استفاده کامل کنیم.

* تعامل دوستانه با جوانان اهمیت ویژه ای دارد

وی با تأکید بر این که طلاب بایددرجامعه و در میان مردم حضور یابند، ادامه داد: تجربه نشان داده است، طلابی که خود را در جامعه قرار می‌دهند، موفقیت‌های بیشتری به دست می‌آورند. منبر و سخنرانی خوب است،‌ ولی تعامل دوستانه و اخلاقی با مردم، به ویژه جوانان،‌ اهمیت ویژه‌ای دارد.

* حرف و عمل مبلغ باید یکی باشد

مدیر حوزه علمیه قم در پایان با تأکید بر این که حرف و عمل مبلغ باید یکی باشد، در ادامه درباره وظیفه سنگین طلاب درباره مهدویت افزود: فهم عمیق مهدویت و ارائه الفبای درست آن در جامعه کار دشواری است که طلاب باید نسبت به آن توجه داشته باشند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha