حجت الاسلام والمسلمین سید مجتبی طاهری خرم آبادی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه در تشریح ابعاد شخصیتی معمار کبیر انقلاب اظهارداشت: امام خمینی (ره) فقیهی برجسته و عالمی دلسوز و نواندیش بود که جهان بینی و نگرش خود را از احکام و آموزه های اسلام ومعارف ناب شیعه برگرفته بود و به خاطر همین است که مکتب ایشان در دل تمام کسانی که با آن مواجه می شوند مورد قبول قرار می گیرد.
وی افزود : از سویی، بُعد علمی امام خمینی نیز بسیار درخشان بوده و هیچ کس منکر آن نیست؛ امام خمینی(ره) ضمن اینکه یک عارف کاملا بزرگ است، فقیه مبرزی نیز به شمار میرود.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد:حضرت امام(ره) بادخالت دادن مسئله زمان و مکان در مسئله اجتهاد یک نوآوری در این عرصه پدید آورد و بر این باور بود که اسلام، مردم را در عصر غیبت بدون تکلیف نگذاشته بلکه هدایت آنها را به دست فقیه عادل جامع الشرایط سپرده است و به تعبیر ایشان، فقه برنامه زندگی مردم در همه زمینه ها را مشخص کرده است.
وی در ادامه یادآورشد: امام خمینی(ره) هرگز سرسوزنی برای خود حساب باز نکرده و تمام توجه ایشان به اسلام و مردم بود به طوری که همواره برحضور پرشور مردم در تمام صحنه ها تاکید داشت و آنها را در کارهای حکومت مشارکت می داد.
حجتالاسلام والمسلمین طاهریخرمآبادی اضافه کرد: امام خمینی(ره) در عین حال اتکا و تکیه عجیبی به خدا و اهل بیت(ع) داشت و همین اخلاص در کارها بود که ایشان را در همه امور موفق ساخته و به الگوی کامل تبدیل کرده بود.
این استاد حوزه با اشاره به محبوبیت امام خمینی(ره) در بین تمام اقشار مختلف مردم گفت: با وجود آن که رژیم ستم شاهی در حکومت خود، فساد و فحشا را در کل کشور گسترانیده بود اما به محض ورود امام خمینی(ره) تمام مردم و مخصوصا نسل جوان به یاری و پیروی از ایشان پرداخته و در راه اسلام و حفظ آن حتی جان خویش را فدا کردند.
وی در خاتمه با یادآوری این که امام خمینی(ره)، شجاعت و بصیرت را در رگ های جامعه ایران تزریق کرد، خاطرنشان کرد:تمام این موفقیت ها از نظر امام خمینی(ره) به مسئله ولی فقیه و کارآیی های آن ارتباط داشت لذا ما نیز باید امروز این رویه را از امام(ره) درس گرفته و دنبال کنیم و در هر مکان و با هرظرفیت، مسئله خودسازی را تقویت کرده و از ولایت پیروی نماییم.