به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام محسن محدث مدیر سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران پنجشنبه 18 خرداد در آغاز این دوره آموزشی در سخنانی با اشاره به اینکه دوره آموزشی فن مصاحبه با حضور 120 نفر از نمایندگان مدیریتهای استانی حوزههای علمیه خواهران برگزار میشود، تصریح کرد: هدف از برگزاری این دوره، ارتقاء مهارتهای مصاحبه نمایندگان مدیریتهای استانی و آشنایی آنها با اصول و فنون آن در مصاحبه مدارس علمیه در زمان حضور به عنوان مصاحبهگر است.
وی با اشاره به اینکه مصاحبه پذیرفتهشدگان آزمون کتبی سطح دو (کارشناسی) حوزههای علمیه خواهران از 20 خردادماه تا 20 تیرماه انجام میشود، افزود: به منظور ایجاد وحدت رویه در مصاحبهها و پرهیز از هرگونه اعمال سلیقه، مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، با توجه به ماموریتهای محوله و سیاستهای کلی، شاخصهایی را معین کرده است تا در گزینش طلاب مورد لحاظ قرار گیرد.
مدیر سنجش و پذیرش حوزههای علمیه خواهران از وضعیت خانوادگی، وضعیت شخصیتی، اخلاق و رفتار، انگیزه، بینش سیاسی و اجتماعی و ... به عنوان اهم شاخصهای مورد توجه در مصاحبه پذیرفتهشدگان آزمون کتبی حوزههای علمیه خواهران یاد و تصریح کرد: در این دوره آموزشی مدعوین با موضوعاتی از قبیل انواع مصاحبه و اهداف آن، مراحل و فرایند مصاحبه، محورهای مصاحبه و راههای احراز، خطاهای رایج در مصاحبه و ... آشنا میشوند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به سیاست مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران مبنی بر جذب حداکثری علاقهمندان به تحصیل علوم آل محمد(ص) امید است برگزاری این دوره موجب گزینش بهتر داوطلبان در حوزههای علمیه شود.
بر اساس اعلام روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران حجتالاسلام محدث با اشاره به سیاست مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و شورای عالی حوزههای علمیه در راهاندازی مدیریتهای استانی، گفت: امسال برای نخستین مرتبه، مصاحبه داوطلبان ورود به حوزههای علمیه خواهران با حضور نمایندگان مدیریتهای استانی صورت میپذیرد.