شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024

جامعةالمصطفی به عنوان نماد حوزه مدرن، تحول‌خواه و پیشگام و طراح در آموزه‌های دینی و اسلامی باید ویژگی ایده‌پردازی و الگودهی خود را حفظ نماید.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی در نشست مدیران و کارکنان معاونت آموزش جامعة‌المصطفی که  در سالن شهید عارف الحسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) قم برگزار شد، ضمن ضروری دانستن برگزاری چنین نشست‌هایی، اظهار کرد: توجه به جایگاه و رسالت المصطفی  مسئله مهمی است که برای موفقیت در این عرصه،‌ نیازمند همت همگانی هستیم.

وی به فرصت‌های پیش روی اشاره کرد و گفت: تلاش های این مجموعه در مقابل نیاز گسترده امروز جهان و ظرفیت‌هایی که در مقابل آن قرار دارد، کافی نیست. هرچند با  توجه به کاستی‌ها و کمبود امکانات، کارهای بزرگی انجام شده است.

رئیس جامعة‌‌المصطفی کارنامه درخشان المصطفی در عرصه داخلی و بین المللی را حاصل کار و تلاش شبانه‌روزی همه بخش‌های آن دانست و گفت: نباید به دست‌آوردهای خود اکتفا کنیم، امروز حجم گسترده‌ای از نیازهای بشری در پیش روی ماست و باید همواره مسیر ترقی را با شتاب طی کنیم.

وی معاونت آموزش را دارای نقش پیشگام در فعالیت‌های المصطفی معرفی کرد و اذعان داشت: جریان آموزش به عنوان پیشگام در این نهاد باید با قدرت و سرعت به حرکت خود ادامه دهد و با هم‌فکری دیگر بخش‌ها جایگاه این نهادعلمی را بیش از گذشته تثبیت کنند.

عضو شورای انقلاب فرهنگی در ادامه اظهار داشت: جامعةالمصطفی  به عنوان نماد حوزه مدرن، تحول‌خواه و پیشگام و طراح در آموزه‌های دینی و اسلامی باید ویژگی ایده‌پردازی و الگودهی خود را حفظ نماید.

وی ادامه داد: ‌المصطفی نهادی رسالت‌مدار و دارای سنت‌های اصیل حوزه است که باید این‌ها را حفظ و با ادبیاتی جدید به جهانیان معرفی نماید.

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی، یکی از راه‌های رسیدن به نقطه مطلوب برای جامعة المصطفی را ضابطه‌مند شدن کارها  دانست  و اظهار داشت: کارشناسان المصطفی هر تفکری را که اجرا می‌کنند، باید در روح آن اخلاق و تربیت اسلامی و پژوهش تجسم پیدا کند.

وی در ادامه، پذیرش از کشورهایی که در آن طلبه‌ای وجود ندارد را امری ضروری دانست و اظهار داشت: همچنان‌که پذیرای علاقه‌مندان به معارف ناب اسلامی در سراسر جهان هستیم،‌ باید تلاش کنیم در کشور ها و مناطقی که هنوز موفق به جذب طلبه از آن‌جا نشده ایم را در اولویت قرار دهیم .

رئیس جامعه‌‌المصطفی، همچنین بررسی جایگاه این نهاد علمی در داخل و خارج کشور را امری ضروری دانست و اظهار داشت:‌باید در مراکز علمی دنیا، اعم از حوزوی و دانشگاهی جایگاه المصطفی رصد و کیفیت و کمیت نظام آموزشی آن بررسی شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اعرافی، در پایان وجود نخبگان را سرمایه‌‌ای در نظام‌های آموزشی دانست و اذعان کرد: جامعة‌المصطفی مجموعه بزرگ و فاخری است که وظایف سنگینی بر عهده دارد، بنابراین، باید نسبت به نخبگان و صاحبان اثر، جایگاه ویژه‌ای قائل شد.

خاطرنشان می‌شود در ابتدای این دیدار، معاون و مدیران ادارات معاونت آموزش،‌ گزارشی از فعالیت‌‌ها و برنامه‌های آتی خود را ارائه دادند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha