یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

يكي از اساتيد حوزه ودانشگاه گفت: موثرترين روش در دعوت به نماز پرورش ريشه هاي فطري نماز است و باید براي گسترش نماز از روش هاي بنيادي استفاده كرد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمين بهشتي، امروز در اردوي فرهنگي آموزشي مبلغان كه درمسجد امام محمدباقر(ع) دهكده فرهنگي فردوس وسف قم برگزار شد با بيان اين كه موثرترين روش در دعوت به نماز، پرورش ريشه هاي فطري نماز است، گفت: ريشه هاي فطري داراي 10 ريشه ازجمله احساس سپاسگزاري، احساس ستايشگري، احساس پناه جويي، احساس عشق ورزي و احساس نيازخواهي است كه بايد ماهيت و اجزاي آن ها را بررسي كرد.

وی ادامه داد: به اعتقاد شهيد مطهري، دانشمندان بزرگ امروز جهان نبوغشان از دانشمندان هزارسال قبل بيشتر نيست، بلكه از روش هاي پيشرفته تر استفاده مي كنند و فرق آن ها در بهره برداري از روش است و ما خيلي كم برروي روش كار كرده ايم.

حجت الاسلام والمسلمين بهشتي با بيان اين كه تمام ريشه هاي فطري نماز يك تا صد سند قرآني و حديثي دارد، تصريح كرد: در قرآن كريم  بيش از 90 باركلمه صلاه و مشتقاتش آمده است و بيش از 900 بار با واژگان مرتبط با نماز برخورد مي كنيم كه اين نشان از اهميت و جايگاه نماز است.

براساس گزارش روابط عمومی دفتر تبلیغات، وي با بيان اين كه براي گسترش نماز بايد از روش هاي بنيادي استفاده كرد، گفت: اگر بتوانيم ثابت كنيم كه در نماز به همه زواياي روح انسان توجه شده است، هر فرد در تنهايي، در كشوري ديگر ودانشجو در دانشگاه نماز مي خواند و به نماز توجه خواهد داشت.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha