حجتالاسلام مهدی الفت در حاشیه همایش طلاب و روحانیون عمرهگزار 91 در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، اظهار داشت: در اواسط سال 88، با موافقت مدیریت حوزههای علمیه ستاد عمره طلاب و روحانیون در معاونت امور طلاب و دانشآموختگان حوزههای علمیه تشکیل شد.
وی افزود: یکی از وظایف ستاد عمره طلاب و روحانیون تخصیص سهمیه به مراکز و مؤسسات علمی و پژوهشی، مبلغان نمونه، مراکز تخصصی حوزه و رسیدگی به نامهها و تقاضای طلاب در این عرصه است.
وی با اشاره به تشکیل کارگروه فرهنگی در راستای برگزاری همایشها علمی فرهنگی در ایران و عربستان و ارائه مقالات، مسابقات و بستههای فرهنگی و... گفت: این کارگروه با همکاری معاونت امور طلاب و دانشآموختگان و معاونت تهذیب حوزه علمیه قم و دیگر نیروهای فعال ستاد عمره طلاب و روحانیون کارها را انجام میدهد.
دبیر ستاد عمره طلاب و روحانیون به اعزامهای طلاب و روحانیون از سال 89-88 اشاره کرد و گفت: در سال 89-88 تعداد ثبتنام متقاضیان عمره حدود 7000 نفر بود که در این سال 2500 سهمیه اختصاص یافت؛ در سال 90-89 تعداد متقاضیان عمره حدود 10هزار نفر بود که 5000 سهمیه اختصاص یافت و در سال 91-90 تعداد ثبتنام متقاضی عمره 8هزار نفر بودکه 5000 سهمیه به آنها اختصاص ژیدا کرد.
وی افزود: سهمیههای اختصاص یافته در دو سال اخیر 7000 نفر بوده که حسب امر مدیریت حوزههای علیمه تعداد 2000 سهمیه به حوزههای علمیه خواهران اختصاص داده شد.
حجتالاسلام الفت همچنین درباره انتخاب روحانیون و مدیران کاروانهای اعزامی طلاب به سرزمین وحی اظهار داشت: بر اساس مصوبات ستاد عمره، روحانیون، مدیر و معاونان کاروانهای طلاب، باید از افراد دارای حسن سابقه که بیشترین تعامل را با طلاب عمرهگزار دارند، انتخاب شوند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: این ستاد در سال جاری در دو مقطع زمانی فروردین و تیرماه، بیش از 2000 نفر را در قالب 20 کاروان ویژه طلاب و روحانیون به عمره اعزام و یا برنامهریزی اعزام داشته است.