پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

سند توسعه صنايع فرهنگي استان قم، براي نخستين بار در کشور با حضور شخصيت هاي حوزوي و دانشگاهي و دست اندركاران فرهنگي استان، رونمايي شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، در اين سند پرظرفيت‌ترين شاخه‌هاي صنايع فرهنگي استان قم از جمله زيارتي، گردشگري، چاپ و نشر، صنايع دستي و رسانه‌هاي ديجيتال مورد بررسي قرار گرفت و در نهايت چشم‌انداز و اهداف راهبردي توسعه صنايع فرهنگي استان قم تدوين شد.

مدیر کل تبليغات اسلامي استان قم در مراسم رونمايي از اين سند كه ظهر چهارشنبه در استانداري قم برگزار شد، با اشاره به ويژگي‌هايي كه قم را ساير كلانشهرهاي كشور متمايز مي‌كند، اظهار داشت: وجود بارگاه ملكوتي حضرت معصومه(س) بركات زيادي نصيب شهر مقدس قم كرده است كه ايجاد حوزه عظيم علميه يكي از اين عنايات است و پيروزي انقلاب اسلامي به رهبري يكي از تربيت شدگان حوزه علميه قم يكي از ميوه‌هاي بسيار شيرين اين حوزه علميه است.

حجت‌الاسلام والمسلمين عباس اسكندري وجود شخصيت‌ها و مراكز حوزوي،‌ علمي، معنوي و عرفاني را يكي ديگر از ويژگي‌هاي قم برشمرد و تاكيد كرد: امروز قم و مردم اين شهر به خاطر اين ويژگي‌ها مورد توجه جهانيان هستند.

مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی اضافه كرد: قم ذخيره مهمي است كه همه مسئولان و دست اندركاران اين استان وظيفه دارند بركاتي كه در استان متراكم است را به همه انسان‌هاي تشنه در اقصي نقاط جهان منتقل كنند.

وی یادآور شد: با توجه به جمعيت زياد و امكانات حيرت انگيزي كه در دنیا به وجود آمده است، اگر بخواهيم از شيوه‌هاي صرفا سنتي براي انتقال ارزش‌ها و آموزه‌هاي الهي و وحياني استفاده كنيم، از قافله عقب مي‌مانيم؛ از اين رو بهترين راه براي موفقيت در اين عرصه استفاده از صنايع فرهنگي و توليد انبوه محصولات فرهنگي است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسكندري خاطرنشان کرد: صنايع فرهنگي مي‌تواند به صورت متنوع و انبوه،‌ ذخيره‌هاي عظيم الهي و فرهنگي و معنوي را تكثير كنند و در اختيار جهانيان قرار دهند.

وي، تدوين اين سند را گام نخست در انتقال مفاهيم والاي الهي و اسلامي به جهانيان دانست و خواستار مشاركت دستگاه‌ها و نهادهاي مختلف استان در راستاي تحقق راهبردهاي آن شد.

در این مراسم همچنین حبيب‌الله خداپرست، ناظر علمي اين سند نيز گزارشي از روند تدوين سند توسعه صنايع فرهنگي استان قم ارائه كرد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha