به گزارش خبرگزاری حوزه،حجتالاسلام والمسلمین حکیم الهی، در مراسم افتتاحیه نخستین نمایشگاه بینالمللی «سفیران آفتاب» که در شبستان غربی مسجد مقدس جمکران برگزار شد، برپایی نمایشگاه را ابزاری برای ارائه دستاوردهای مراکز و نهادها دانست و اظهار داشت: در دنیای امروزی بهرهگیری از هنر و تکنولوژی برای رساندن پیام دینی ابزاری متعارف شده است.
معاون ارتباطات و بینالملل جامعةالمصطفی ادامه داد: جامعةالمصطفی با بهرهگیری از این ابزار، برای رساندن پیام اسلام ناب اقدام به برپایی نمایشگاه بینالمللی «سفیران آفتاب» نموده است.
وی در تبیین اهداف برگزاری نخستین نمایشگاه بینالمللی «سفیران آفتاب» گفت: ایجاد زمنیه آشنایی مردم کشومان با فرهنگها و آداب و رسوم ملل مختلف، برقراری ارتباط با نمایندگان این کشورها، به نمایش در آوردن گوشهای از جغرافیای منتظران مهدی موعود(عج) و به دست آوردن ارتباط نزدیک میان بیداری اسلامی و انتظار فرج از مهمترین اهداف برگزاری این نمایشگاه میباشد.
حجتالاسلام والمسلمین حکیم الهی با بیان اینکه این نمایشگاه عرصهای برای تعمیق باورها و اعقادات مردم به حضرت ولی عصر(عج) میباشد، ادامه داد: در این نمایشگاه بیش از 2 هزار عنوان کتاب، پایاننامه، نشریه، سی دی و... در بیش از 20 زبان زنده دنیا ارائه شده است.
وی افزود: در این نمایشگاه اطلاعات بیش از 50 کشور جهان در عرصه مهدویت به نمایش در آمده است و در هر غرفه، کارشناسی از آن کشور پاسخگوی پرسشهای بازدیدکنندگان است.
* برگزاری 25نشست علمی در نمایشگاه
معاون بینالملل جامعةالمصطفی با اشاره به برگزاری بیش از 25 نشست علمی در موضوعات مختلف مهدویت در حاشیه برگزاری نخستین نمایشگاه بینالملل «سفیران آفتاب» اظهار داشت: در این نشستها، اساتید و شخصیتهای برجسته عرصه مهدویت به ایراد سخن و پاسخگویی به شبهات و پرسشها میپردازند.
وی در پایان با بیان این که امید است که حضور شخصیتهای فرهیخته از کشورهای مختلف در این نمایشگاه، مورد استقبال بیشتر مردم در این عرصه شود، گفت: این نمایشگاه تنها گوشهای از توانمندیهای المصطفی و دستآوردهای آن را به نمایش گذاشته است.