به گزارش خبرگزاری حوزه به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران حجتالاسلام محمد باریکبین مدیر پیشین حوزه علمیه خواهران استان قزوین در این مراسم در سخنانی خدمت در حوزههای علمیه را توفیقی الهی دانست و افزود: این مسیر، مسیر خطیری است که بر اساس آن مدعی هستیم وارثان انبیا هستیم.
وی اضافه کرد: ادعای روحانیت این است که به عنوان وارثان انبیا معارف الهی را تبیین میکند و اگر روحانیون نبودند سرنوشت معارف الهی مشخص نبود.
مدیر پیشین حوزه علمیه خواهران استان قزوین با اشاره به اینکه فعالیت مدیریت حوزه علمیه خواهران در استان قزوین از سال 86 با راهاندازی مدیریت منطقه شش حوزههای علمیه خواهران آغاز شد، افزود: استان قزوین در حال حاضر دارای سه مدرسه علمیه خواهران فعال است که دو مدرسه در مقطع سطح دو(کارشناسی) و یکی از آنها در مقطع سطح سه (کارشناسی ارشد) فعالیت میکنند.
وی افزود: یکی از این مدارس علمیه در سطح دو با 104 طلبه در بویینزهرا و دیگری با 208 طلبه در شهر قزوین دایر است.
حجتالاسلام باریکبین راهاندازی مقطع سطح سه را از نیازهای استان قزوین برشمرد و اظهار داشت: برای تامین استاد در مقطع سطح دو ناگزیر از راهاندازی مقطع سطح سه بودیم، از این رو مجوز موقت فعالیت مدرسه علمیه در سطح سه اخذ شد و این مدرسه علمیه در دو رشته فقه و اصول و تفسیر و علوم قرآنی فعالیت خود را آغاز کرد.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر در این مدرسه علمیه 24 طلبه به صورت حضوری و 45 طلبه به صورت غیرحضوری مشغول به فعالیت هستند.
مدیر پیشین حوزه علمیه خواهران استان قزوین با بیان اینکه در حال حاضر دو مدرسه علمیه در استان قزوین در حال احداث هستند، افزود: یکی از این مدارس علمیه در تاکستان و دیگری در شهرک کوثر قرار دارد.
وی اضافه کرد: در شهرهای آبیک و الوند نیز ائمه جمعه در حال پیگیری اخذ مصوبه شورای گسترش حوزههای علمیه برای راهاندازی حوزه علمیه خواهران هستند.
حجتالاسلام باریکبین با اشاره به راهاندازی شورای علمی پژوهشی استان قزوین و فعالیت دو هسته پژوهشی در مدارس علمیه این استان، اظهار امیدواری کرد در آینده فعالیتهای آموزشی، تعمیق یابد و طلاب رشد بیشتری در این عرصه داشته باشند.
حجتالاسلام رضا کاظملو مدیر جدید حوزه علمیه خواهران استان قزوین در سخنانی اولویت کاری خود در استان قزوین را تقویت بنیه آموزشی طلاب ذکر کرد و گفت: طلاب در مجموعهای از دروس باید تقویت شوند.
وی با بیان اینکه در تبلیغ دین اگر نیازهای منطقه را بشناسیم موفق خواهیم بود، یکی از نیازهای طلاب استان قزوین را فعالیت قویتر در نظام آموزشی ذکر کرد و گفت: یک طلبه فارغالتحصیل باید نیازهای تبلیغی جامعه را برآورده کند، برای این منظور باید متون آموزشی مناسبی در اختیار داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان قزوین نیاز بشر را در چهار امر خداشناسی، خودشناسی، وظیفهشناسی و آفتشناسی دانست.