چهارشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۳ |۹ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 11, 2024

حضرت آيت الله مكارم شيرازي با اشاره به فرا رسيدن نيمه شعبان گفتند: روحانيت بايد بتوانند هسته اصلي انقلاب و قيام حضرت مهدي (عج) را كه متشكل از بندگان صالح خداست در ميان خود تربيت كند.

به گزارش خبرگزاری حوزه  از مشهد، نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم شب گذشته در مجتمع فرهنگی امام صادق(ع) مشهد با حضرت آیت الله مکارم دیدار و از بیانات معظم له بهره مند شدند.

معظم له در این دیدار طی سخنانی با بیان این‌که:‌ در تمامي كتب آسماني ذكر شده كه زمين در دست ظالمان نخواهد ماند و عباد صالح خداوند حاكمان زمين خواهند شد در قرآن مجيد نيز آياتي كه مبتني بر قيام حضرت مهدي (عج) است بر قيام حضرت مهدي (عج) دلالت دارند.

ایشان افزودند:‌ عده‌اي معتقدند بايد زمين پر از ظلم و جور شود تا ظهور حاصل گردد و نبايد دست به اصلاح زد اما بايد توجه داشت براساس آيات شريفه قرآن درست است كه زمين پر از ظلم مي‌شود اما گروهي بايد باشند كه قيام كنند و ظلم و جور را برچينند و زمين را پر از عدل و داد كنند.

حضرت آيت الله مكارم شيرازي با اشاره بر اینکه هسته‌ اصلي انقلاب حضرت مهدي (عج) بندگان صالح خداوند‌ند. تاکید کردند: وظیفه انسان‌ها در زمان غیبت این است که زمینه زیاد شدن بندگان صالح خداوند را فراهم کرده و بتوانند هسته اصلی انقلاب و قیام حضرت حجت (عج) را تشکیل دهند.

این مرجه تقلید در اين ديدار با اشاره به جريان انقلاب اسلامي و حركت مردم عنوان كردند: در دوران انقلاب و پيش از حركت مردمي كشور ما پر از ظلم شده بود و حكومت حكومتي طاغوتي بود شرايط ايجاب مي‌كرد كه ساكت ننشينيم و در برابر ظلم ظالمان قيام كنيم در اين راه امام خميني هسته اصلی انقلاب تشکیل داده و تمام صالحين خداوند را در اطراف خود جمع كرد. و سرانجام انقلاب به پیروزی رسید.

آيت الله مكارم شيرازي در ادامه نظارت بر برنامه‌هاي درسي، اخلاقي و مسائل رفاهي و زندگي مادي طلاب را از جمله مهم‌ترين وظايف مجمع نمايندگان طلاب عنوان کردند و تصریح کردند:  بايد اين مجمع بر تمامي اين مسائل اشراف داشته باشد و طلاب را ياري كنند.

معظم له افزودند: بايد با نظارت درست بر حضور مستمر تمامي طلاب در جلسات اساسي برنامه ريزي منظم داشته باشند.

حضرت آيت الله مكارم شيرازي خاطرنشان كردند: ‌فساد اخلاقي در هيچ زماني به اندازه امروز در دنيا رواج نداشته است و نمي‌توانيم بگويم كه طلاب اسير فساد نمي‌شوند بنابراين بايد بر مباحث اخلاقی طلاب نيز نظارت کامل صورت گيرد.

معظم‌له با اشاره به مشكلات عام و خاص روحانيون عنوان كرد: اگر زندگي مادي و رفاهي طلبه‌ها تأمين نشود قطعا هيچ يك از آنها با درس و طلبگي انس نخواهند گرفت. از این رو بايد مشكلات عام و خاص طلبه‌ها از قبیل شهریه، مساله مسکن و دیگر مشکلات فرا روی آنان مرتفع شود و اين جز با مشورت كردن در مسائل مختلف مرتفع نخواهد شد.

ایشان تاکید کردند: مجمع نمایندگان باید خود را خادم طلاب دانسته و در خصوص راهکار حل مشکلات طلاب و خانواده های آنان بحث و بررسی نموده و آن را به مراجع منتقل نمایند تا آن مشکلات در حد توان برطرف شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha