معاون بین الملل حوزه های علمیه که در همایش بین المللی دکترین مهدویت، ریاست کمیسیون بیداری اسلامی را بر عهده داشت در گفتگو با خبرگزاری حوزه به تشریح نتایج و دستاوردهای این کمیسیون پرداخت و ابراز داشت: کمیسیون بیداری اسلامی همایش بین المللی دکترین مهدویت با حضور متفکرانی از بیش از 20 کشور جهان برگزار شد و نمایندگان برخی از کشور ها به طرح دیدگاه ها و نظرات خویش پرداختند.
وی افزود: یکی از محورهای مطرح شده، بحث رابطه بین موضوع مهدویت و بیداری اسلامی بود که در این خصوص به این مساله تاکید شد که انتظار ظهور حضرت مهدی (عج) اقتضا می کند که شخص و جامعه منتظر تلاش در مسیر زمینه سازی ظهور داشته باشد و بی شک چنین تلاشی چیزی جز بیداری اسلامی نیست.
حجت الاسلام و المسلمین زمانی همچنین با تاکید بر این که بیدارسازی اسلامی از جمله مهم ترین وظایف منتظران ظهور است، گفت: در این کمیسیون مطرح شد، بیداری اسلامی در کشورهای منطقه مقدمه ای برای زمینه سازی ظهور ولی عصر(عج) است و لذا معتقدان به مهدویت و منتظران باید شعله بیداری اسلامی را به کشورهای دیگر نیز تعمیم داده و این بیداری ، دنیای اسلام را فرابگیرد.
وی بررسی چالش های موجود در عرصه بیداری اسلامی و ارایه راهکارهای حل آن را از دیگر محورهای این کمیسیون عنوان کرد و افزود: درباره تحولات مصر به این نکته اشاره شد که شروع رابطه ایران و مصر ، گامی در راستای همکاری بیشتر این کشور و موثر در جریان بیداری اسلامی است؛ چیزی که استکبار و مزدوران آن به هیچ وجه آن را نمی خواهند و برای عدم تحققش تلاش می کنند.
رییس کمیسیون بیداری اسلامی همچنین بیان داشت: در مورد کشور بحرین نیز به عوامل کند شدن جریان بیداری اسلامی در آن پرداخته شد و به این نتیجه رسیدیم که تظاهرات مسالمت آمیز در این کشور ، شیوه حکیمانه تری از مبارزات مسلحانه است.
وی در ادامه در خصوص مصوبات این کمیسیون نیز گفت: یکی از مصوبات این بود که عالمان حوزه علمیه قم و نمایندگانی از بیداری اسلامی منطقه، نشست هایی با یکدیگر تا سال آینده داشته باشند و راهکارهایی به منظور بهره گیری بهتر و بیشتر از ظرفیت اعتقاد به مهدویت در راستای بیداری اسلامی شناسایی کرده و بکار گیرند.
رایزن سابق فرهنگی ایران در مصر همچنین یادآور شد: برای این که موضوع مهدویت در حد شعار و برگزاری جشن ها منحصر نماند، تاکید شد که منتظران حضرت حجت(عج) به برنامه اصلی تر که همانا تبیین معارف و آموزه های مهدوی است و تلاش در این راستا همت بگمارند.
وی با تاکید بر لزوم تکیه بر عقلانیت و پرهیز از جریانات انحرافی در موضوع مهدویت گفت: برای پیشگیری از مبتلا شدن به خرافه گرایی ، مقرر شد عالمان و اندیشمندان در آینده مقالاتی بنویسند تا بعد در یک کتاب به صورت منسجم انتشار یابد.