عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: برای اسلامی کردن علوم انسانی ، اتفاقی که حتما باید رخ دهد این است که مبانی اسلامی شدن این دسته از علوم تبیین شود و این رسالتی است بر عهده حوزویان.
وی همچنین افزود: یکی از مسایل در این خصوص، این است که اختلافات ریشه ای و پایه ای در تعریف علم دینی وجود دارد ؛ این که علم دینی اساسا ممکن است یا خیر ، از جمله سوالاتی است که قبل از ورود به بحث باید به آن ها پاسخ داد.
حجت الاسلام و المسلمین محسن زاده اضافه کرد: بعد از طرح این مباحث، باید ببینیم که علوم جدید همچون جامعه شناسی را که پایه ها و ریشه هایش در دنیای غرب پدید آمده، چگونه می توان بر اساس مبانی اسلامی تبیین کرد.
وی خاطرنشان کرد: ما باید حرکت های بنیادین در عرصه علوم جدید داشته باشیم تا به بتوانیم به سمت دینی کردن آن ها پیش برویم.
عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم (ع) همچنین ادامه داد: باید به این نکته مهم توجه داشت که ما با ترجمه و نقد جزیی و روبنایی علوم جدید نمی توانیم به هدف اسلامی سازی آن ها دست یابیم چرا که با این شیوه ها، اساسا کار پیش نمی رود.
وی در خاتمه بیان داشت: ما باید این گونه مباحث را به شکل اصولی و بنیادین طرح کنیم و حوزه علمیه می بایست در این خصوص ورود جدی داشته و به سمت فضاهای جدید برود.