یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

امروز با توجه به هجمه‌هاي وسيع دشمنان به مرزهاي ديني و اعتقادي، نقش مساجد در تربيت كادر شايسته و انقلابي براي نظام اسلامي و دفاع از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي بيش از گذشته احساس مي‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس اسكندري، امروز در مراسم نمادين غبارروبي مساجد كه با حضور نمازگزاران و مسئولان اداره کل تبليغات اسلامي استان قم در مسجد حضرت زهرا(س) خيابان باجك برگزار شد، به تشريح اهميت و ضرورت پاكيزه بودن مساجد و نگاه اسلام به مقوله بهداشت و سلامت پرداخت.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان قم اظهار داشت: ميزان اهميت و قداست مساجد به اين است كه اين مكان‌هاي مقدس منسوب به پروردگار هستند و هر كسي هر اندازه نسبت به خداي عالم با معرفت‌تر باشد به اين مكان‌ها بيشتر عشق مي‌ورزد و هر كسي كه بيشتر عشق بورزد طبيعتا نسبت به امور مربوطه به آن اهتمام بيشتري خواهد داشت.

وی ادامه داد: در دهه نكوداشت و بهداشت مساجد، دست اندركاران مسجد و خيرين با محوريت ائمه جماعات، اقدام به رفع كمبودها و نواقص و نظافت و بهداشت مساجد مي‌كنند، تا خانه خدا براي پذيرش مهمانان پروردگار در ماه رمضان آماده شود.

این فعال فرهنگی، غبارروبي مساجد را يك امر كاملا مردمي دانست و تاكيد كرد: حضور نوجوانان و جوانان در اين حركت مقدس مي‌تواند عامل آشنايي و حضور بيشتر اين قشر در مساجد باشد.

مدیر کل تبليغات اسلامي قم به كاركرد بي‌بديل مساجد در دوران شكل گيري انقلاب اسلامي و دفاع مقدس اشاره كرد و گفت: امروز با توجه به هجمه‌هاي وسيع دشمنان به مرزهاي ديني و اعتقادي، نقش مساجد در تربيت كادر شايسته و انقلابي براي نظام اسلامي و دفاع از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي بيش از گذشته احساس مي‌شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسكندري یادآور شد: مسجدي مي‌تواند در اين مسير موفق عمل كند كه دست اندركاران آن و قشرهاي مختلف مردم به ويژه نوجوانان و جوانان در برنامه‌هاي آن با قوت و شادابي خاصي مشاركت كنند.

وي با اشاره به قداست فضاي مسجد تصريح كرد: متاسفانه وضعيت برخي مساجد آن گونه كه بايد مناسب نيست و اين در شأن جمهوري اسلامي نيست.

مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی، فرارسيدن دهه نكوداشت و بهداشت مساجد را فرصت مناسبي براي ساماندهي امور مساجد عنوان كرد و گفت: تعويض كتاب‌هاي ديني فرسوده و مهرهاي شكسته و كهنه، قراردادن گلدان‌هاي زيبا در ورودي و داخل مسجد، شست و شوی فرش‌ها، تعویض فرش‌های کهنه، رنگ آميزي در و پنجره‌ها، نصب دستگاه‌هاي خوشبوكننده و... از جمله كارهايي است كه به آراستگي مساجد كمك مي‌كند.

وی اضافه كرد: پاكيزه بودن فضاي مسجد و ايجاد فضايي دلنشين، رغبت نوجوانان و جوانان را به حضور معنوي در اين مكان‌ها و مشاركت جدي در برنامه‌هاي آن افزايش مي‌دهد.

براساس اعلام روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی قم، در حال حاضر 824 مسجد در سطح استان قم وجود دارد كه بيشتر آنها در برگزاري برنامه‌هاي مختلف در طول سال فعال هستند و تعدادي هم نيازمند توجه بيشتر مي‌باشند.

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha