به گزارش خبرگزاری حوزه، حجتالاسلام والمسلمين احمد مروي در ديدار مدیر و مسئولان اداره تبليغات اسلامي استان قم با بيان اين كه مقام معظم رهبري همواره موفقيت هر نهاد را در موثربودن خروجي فعاليت آن دستگاه ميدانند، اظهار داشت: اين نوع نگاه كاملا حكيمانه و متفكرانه است كه درصد موفقيت هر نهاد را بر اساس خروجي آن درنظر گرفته شود.
وي با اشاره به ظرفيتهاي ويژه قم در امر تبليغ دین، گفت: فضلا و طلاب زيادي در حوزههاي علميه حضور دارند كه ميتوانند در بخش های مختلف نقش آفريني كنند، در صورتي كه ساير استانها از اين منبع عظيم و پركيفيت و اثرگذار برخوردار نيستند.
*تاکید بر تبلیغ چهره به چهره
حجتالاسلام والمسلمین مروي، توجه به تبليغات ديني سنتي را در كنار اهتمام به ابزارها و روشهاي نوين تبليغ دين مورد تاكيد قرار داد و افزود: تبليغات چهره به چهره و رودررو كه تبلور واضح آن منبر است، تاثير زيادي در عرصه تبلیغ دین دارد و نبايد از آن غافل شد.
معاون ارتباطات حوزوي دفتر مقام معظم رهبري بر لزوم بومي سازي امر تبليغ تاكيد كرد و گفت: اشكال ما در عرصه تبلیغ این است که بعد از انقلاب اسلامي، تبليغات ديني را از مردم جدا و به بودجه های دولتي متصل كرديم و نحوه اداره مسجد، روحانيون و ساخت خانه عالم از بودجه دولتي انجام ميشود؛ يعني خودمان را از منبع پرفيض و بيحد و حصر مردم محروم و به صندوق كوچكي متصل كرديم كه اين شيوه درست نيست.
حجتالاسلام والمسلمین مروي ادامه داد: سازمانها و نهادهايي چون سازمان تبليغات اسلامي بايد مديريت و رهبري امور را بر عهده بگيرند و با فاصله گرفتن از تصدي گري ،كارها را به خود مردم بسپارند.
*آموزش بیش از 20 هزار فرهنگی
حجتالاسلام والمسلمين عباس اسكندري، مدیر کل تبليغات اسلامي استان قم نیز در این دیدار، گزارشي از فعاليتهاي انجام شده و برنامههاي آينده اين اداره کل ارائه كرد.
براساس گزارش اداره کل تبلیغات اسلامی قم، وي، آموزش بيش از 20 هزار نفر از معلمان آموزش و پرورش در زمينههاي مختلف، همكاري با دانشگاههاي استان در برگزاري گفتمانهاي ديني و طرح ضيافت انديشه، ساماندهي هيئتهاي مذهبي و برگزاري اردوهاي آموزشي با حضور مسئولان هيئتها در راستاي خرافه زدايي، توسعه و ترويج برنامههاي قرآني، اعزام مبلغ به مساجد حاشيه شهر، توسعه طرح استقرار روحاني در روستاهاي پرجمعيت و... را از جمله فعاليتهاي سازمان تبليغات اسلامي برشمرد.