یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

روحانیت باید با تبلیغ درست معارف اهل بیت(ع)، از توجه مردم به ویژه جوانان به غیرخدا جلوگیری و آنان را از بیگانگان بی نیاز کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه یکی از برنامه‌های اسلام برای هدایت جامعه را روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان برشمرد و گفت:‌ اسلام در هر زمانی و عصری برای هدایت و تربیت افرادجامعه برنامه‌هایی را ارائه می‌کند که از جمله این برنامه‌ها،‌ روزه گرفتن در ماه مبارک رمضان است.

وی با بیان این که خداوند در قرآن صراحتاً‌ بیان می‌دارد که روزه را برای تقویت و با تقوا شدن مردم واجب گردانیده است، ادامه داد: پیامبر اسلام(ص) نیز در خطبه خود در باره ماه مبارک رمضان بیان می‌دارد که کسی که در این ماه اخلاق خود را نیکو کند،‌جواز گذر از پل صراط و در امان ماندن از عذاب جهنم را به دست می‌آورد؛ همچنین روایات فراوانی درباره روزه گرفتن آمده است که همگی نشان دهنده اهمیت آن در هدایت افراد می‌باشد.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان قم، ماه مبارک رمضان را فرصتی برای استفاده هرچه بیشتر مبلغان در راستای تبلیغ پیام اسلام درمیان مردم معرفی کرد و گفت: با توجه به جایگاه ماه مبارک رمضان و تأثیر آن در سعادت انسان، رسالت روحانیت در تبلیغ دین دوچندان می‌شود؛ بنابراین طلاب باید از این فرصتی که اسلام در اختیار آنها قرار داده است،‌ حداکثر استفاده را ببرند.

*تاکید بر استفاده حداکثری از فرصت های تبلیغی

وی با اشاره به حضور طلاب در فعالیت‌های تبلیغی در ماه رمضان، افزود:‌ طلاب در این ایام، به مناطق مختلف کشور اعزام می‌شود در کنار تبلیغ آموزه‌های اسلامی، فضای مناسب برای بهره‌مندی حداکثری از فرصت این ماه مبارک را فراهم می‌کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان، برقراری و تقویت ارتباط مردم با خدا و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) را از وظایف مهم مبلغان در این فرصت تبلیغی دانست و گفت: اگر ارتباط مردم به ویژه جوانان با خدا و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) تقویت شود، دیگر به سراغ بیگانه نمی‌روند.

*ارتباط مردم با خدا و اهل‌بیت(ع) را تقویت کنیم

وی با بیان این که مبلغان باید با تبلیغ درست و تقویت ارتباط مردم با خدا و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) مردم را نسبت به بیگانه بی‌نیاز کنند، ادامه داد:‌ رمضان، ماه خدا و ارتباط با حضرت حق و فرصتی برای تقویت این ارتباط است و  شب‌های قدر و مناسبت‌های مذهبی این ماه، عرصه‌ای برای آشنایی بیشتر مردم با خدا و ولایت است.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان قم، اهتمام مبلغان به اخلاق عملی اسلامی را ضرورت دیگری برای رسیدن به موفقیت در عرصه تبلیغ دانست و اذعان داشت:‌ برای این که ارتباط مردم با خدا و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) تقویت شود، لازم است که خود مبلغان از نظر اخلاق عملی، در برخورد‌ها و معاشرت‌ها،‌ الگویی اسلامی در اختیار مردم قرار دهند.

وی با بیان این که مبلغ باید به گونه‌ای رفتار کند و سخن بگوید که وقتی مردم به او نگاه می‌کنند، به یاد خدا، و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) بیفتند، ‌ادامه داد: مردم به صورت فطری دوستدار خدا و  اسلام هستند؛ وقتی مبلغ به تبلیغ می‌رود و اسلام ناب رادر سخن و رفتار به آنها ارائه می‌کند، این آموزه‌ها را می‌پذیرند.

* از توجه مردم به غیر خدا جلوگیری کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین همتیان افزود: این که دشمن تبلیغات ضد دینی  و خلاف فطرت انسان‌ها انجام می‌دهد، ممکن است که عده‌ای به سوی آن بروند،‌ ولی با توجه به فطرت خدایی افراد، به محض این که از این تبلیغات دور شوند، باز به سوی فطرت خود باز می‌گردند؛ بنابراین ما باید با تبلیغ درست، از توجه مردم به غیر خدا جلوگیری کنیم.

معاون تهذیب حوزه علمیه استان قم در پایان توجه به سیره پیامبر و ائمه اطهار(علیهم‌السلام) را الگویی در مسیر مبلغان معرفی و اظهار داشت:‌ اگر مبلغان در برخورد با مردم با محبت، متواضعانه و دلسوزانه عمل کنند، می‌توانند به توفیقات ارزشمندی در عرصه تبلیغ دست یابند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha