جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

قرآن و روایات معصومین(علیهم‌السلام) برنامه کاملی در اختیار بشریت قرار داده است که با مراجعه به آن می‌توان در تمامی عرصه‌های زندگی، در مسیر درست گام برداشت.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی، از فضلای حوزه، شب گذشته در گردهمایی بزرگ همسران و فرزندان طلاب غیر ایرانی المصطفی که از سوی معاونت امورخانواده‌های جامعه‌المصطفی العالمیه در شبستان نجمه خاتون حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز ارتحال حضرت خدیجه کبری(س)، به تبیین شخصت این بانوی بزرگ اسلام پرداخت.

وی، قرآن و روایات نورانی ائمه معصومین(علیهم‌السلام) را قانون زندگی بشریت معرفی کرد و گفت: قرآن و روایات معصومین(علیهم‌السلام) برنامه کاملی در اختیار بشریت قرار داده است که با مراجعه به آن می‌توان در تمامی عرصه‌های زندگی، در مسیر درست گام برداشت.

حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی، قرآن، عترت، سنت و سیره را مصداق‌های قانون معرفی کرد و گفت: سنت، رفتاری است که از معصومین(علیهم‌السلام) به دست ما رسیده  و سیره نیز سبک رفتار افراد را مشخص می‌کند.

وی با بیان این‌که ائمه معصوم(علیهم‌السلام) الگویی کامل برای همگان هستند، ادامه داد: الگو منحصر در تاریخ و زمان نیست، بلکه برای تمامی نسل‌ها و عصر‌ها در پیش روی انسان‌هاست و سیره رفتاری کاملی را در عرصه‌های مختلف زندگی در اختیار آنها قرار می‌دهد.

این واعظ حوزوی افزود: برای نمونه، این که گفته می‌شود حضرت صدیقه طاهره(س) الگوی انسان‌هاست، یعنی این که شخصیت ایشان در تمام ابعاد زندگی به عنوان فرزند برای پدر و مادر، همسر برای علی بن ابیطالب(ع)، یک  مادر برای فرزندان، عبد خدا و... برای بشریت الگو می‌باشد.

وی در ادامه شخصیت حضرت خدیجه کبری(س) را الگویی پیش روی انسان‌ها معرفی کرد وگفت:‌ شخصیت این بانوی بزرگوار ویژگی‌های زیادی داشت و ایشان اهل مطالعه و جلوس با علمای زمان، حتی علمای سایر ادیان بودند و در جلسات مباحثه و مناظره حضور داشتند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی افزود: به دلیل علاقه حضرت خدیجه(س) به کسب حقیقت و معارف الهی، محبت پیامبر(ص) در دل او رسوخ کرده، باعث به وجود آمدن حقیقتی در دل حضرت شد که ایشان را به مقام‌های بالای معنوی رساند.

وی با بیان این که اگر خداباوری در وجود انسان نفوذ یافته باشد، مبتلا به تردید، شک و دودلی و محافظه کاری و مصلحت اندیشی نادرست نمی‌شود، ادامه داد: با این که حضرت خدیجه کبری(س) کارگران، غلامان و شتران بسیاری داشت و از ثروتمندترین شخصیت‌ها در جزیره العرب بود، ولی با حضور در خانه حضرت رسول اکرم(ص)، خود را کنیز ایشان معرفی کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مومنی در پایان گفت: حضرت خدیجه(س) شانه به شانه رسول گرامی اسلام(ص)، سه سال در شعب ابیطالب گرسنگی و تشنگی کشیدند و مشقات زیادی را تحمل کردند و در مسیر دفاع از پیامبر(ص) و اسلام، همه جانبه ایستاد.

انتهای پیام// 15/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha