معاون فرهنگی – تربیتی حوزه های علمیه خواهران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه ، ضمن گرامیداشت ایام ماه مبارک رمضان، اظهار داشت:رسالت اصلی مبلغین، آگاهی بخشی به جامعه و تلاش به منظور تطبیق بیشتر آن ها بر معیار صحیح و تقویت و تعالی معنویت در سطح جامعه است.
وی افزود: بر این اساس، لازم است که مبلغ نسبت به جامعه و نیازهای آن در وهله نخست، آگاهی داشته باشد تا بعد بتواند از تهدیدات مطلع شده و برای آن راه چاره بیندیشد.
حجت الاسلام و المسلمین قندی با تاکید بر لزوم به روز بودن مبلغین در شرایط کنونی، ابراز داشت: در حال حاضر یکی از نیازهای اجتماعی ما این است که مردم را بیش از پیش در جریان موفقیت ها و پیشرفت های نظام اسلامی در عرصه های داخلی و بین المللی قرار دهیم.
وی اضافه کرد: این آگاهی بخشی و اطلاع رسانی از آن جهت مهم است که افراد در سایه این اطلاعات بهتر می توانند برای سربلندی ایران اسلامی و اهتزاز کلمه توحید در سراسر جهان بکوشند.
معاون فرهنگی – تربیتی حوزههای علمیه خواهران در ادامه با تاکید بر این که مبلغین نسبت به اعتقادات مردم ، توجه جدی داشته باشند، گفت: مبلغین باید ویروس هایی که فرد و جامعه را تهدید می کنند، شناسایی کرده تا بر اساس چنین شناختی بتوانند به خوبی به وظیفه تبلیغی خود عمل کنند و به تصحیح بینش های مردم جامعه اهتمام ورزند.
وی خاطرنشان کرد: همان طور که مقام معظم رهبری تاکید فرموده اند؛ مبلغین و تمام کسانی که به نوعی بیان و کلام آن ها در سطح جامعه موثر است، باید دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را برای مردم تبیین کنند تا مردم نسبت به آن ها آگاه باشند و بهتر بتوانند از این دستاوردها حراست و حفاظت کنند.
حجت الاسلام و المسلیمن قندی در خاتمه سخنان خود با اشاره به نام گذاری سال جاری به عنوان سال «تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی» بیان داشت: با توجه به شعار امسال، یکی از کارکردهای مبلغین در ایام ماه مبارک رمضان می تواند این باشد که در راستای تصحیح فرهنگ جامعه به ویژه از نهاد خانواده ها به منظور همت در عرصه تولید ملی و پرهیز از اسراف و مصرف کالاهای خارجی قدم بردارند.