به گزارش خبرگزاری حوزه، معظمله ظهر امروز، 15 مردادماه، در ادامه سلسله مباحث تفسیری خود در مدرسه علمیه حجتیه قم با اشاره به آیاتی از سوره قدر، اظهار داشتند: خود زمان مقدس نیست، اما به اعتبار حوادث، قداست پیدا میکند؛ شب قدر با سایر شبها فرقی ندارد اما به خاطر نزول قرآن قداست پیدا کرده است.
ایشان افزودند: «مکان» جایی خالی است که جسم آن را پر میکند و زمان هم از حرکت به وچود میآید و هیچ کدام از این دو مقدس نیستند ولی به اعتبار حوادثی که در آنها واقع میشود مقدس میشوند.
حضرت آیتالله سبحانی با اشاره به نزول دفعی و تدریجی قرآن، گفتند: قرآن در شب قدر به صورت یکباره بر پیامبر(ص) نازل شده است و نزول تدریجی آن هم جهت قوت قلب پیامبر(ص) و بیان استمرار عنایت الهی به آن حضرت است.
ایشان در ادامه به تفسیر آیه سوم سوره قدر پرداخته و افزودند: در یکی از کتب اهل سنت به نام جامع ترمذی آمده است که این آیه به حکومت هزار ماهه بنیامیه اشاره دارد و امام حسن(ع) هم به خاطر تسلیم بودن در برابر قضا و قدر الهی، حکومت را به معاویه دادند.
معظمله با رد این نظریه خاطرنشان کردند: امام حسن(ع) در سال 41 قمری حکومت را به معاویه داند و تا سال 132 قمری حکومت دست آنها بود که مجموعاً 1092 ماه میشود و بطلان این حرف ثابت میشود.
انتهای پیام 20/313