یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

با توجه به فضای محدودی که در اختیار مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران قرار گرفته بود نتوانستیم آثار پژوهشی قرآنی را در نمایشگاه قرآن عرضه کنیم.

معاون پژوهش مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در بازدید از بخش حوزوی نمایشگاه قرآن در گفت و گو با خبرنگار خبرگزار حوزه گفت: بخش حوزوی نمایشگاه قرآن نسبت به سال‌های گذشته رشد و ارتقاء داشته البته باید کار بسیاری صورت بگیرد با محصولات و دستاوردهای بیشتری حضور داشته باشیم.

خالقی افزود: اگر بتوانیم قبل از برگزاری نمایشگاه نشست‌هایی را با غرفه‌ها داشته باشیم بخش حوزوی از جهت محتوایی غنی‌تر خواهد شد همچنین احساس یکنواختی به مخاطبین عامی که به این بخش مراجعه می‌کنند دست نخواهد داد.

وی با بیان این که آثار حوزه، علمی است و مخاطب خاص را دارد ادامه داد: مخاطبین خاص قضاوت و تغییرها را می‌بینند اما باید جذابیت را برای مخاطب عام نیز ایجاد کنیم.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خواهران با بیان این که حوزه خواهران آثار ابتکاری و تولیدی غیر موظفی خواهران طلبه را در بیستمین نمایشگاه قرآن ارائه کرده است خاطرنشان کرد: همکاران ما در مرکز مدیریت به این نتیجه رسیدند که امسال از آثار غیر موظفی و ابتکار خواهران طلبه استفاده کنند.

وی افزود: با توجه به فضای محدودی که در اختیار حوزه خواهران در نمایشگاه قرار گرفته بود آثار پژوهشی خواهران مانند پایان‌نامه و کتابها را نتوانستیم عرضه کنیم بنابراین کارهای ابتکاری خواهران طلبه که در شهرهای مختلف حضور داشتند در این نمایشگاه عرضه شده است.

خالقی ادامه داد: اگر فضای بیشتری در اختیار قرار می‌گرفت می‌توانستیم کارهای پژوهشی را ارائه کنیم.

معاون پژوهش حوزه‌های خواهران گفت: اولین رشته سطح سه در حوزه‌های علمیه خواهران رشته تفسیر و علوم قرآن بود که در سال 85 راه‌اندازی شد.

وی افزود: این رشته در حال حاضر به 42 مرکز توسعه پیدا کرده و تعداد قابل توجهی از پایان‌نامه‌های قرآنی را ارائه داده که مورد حمایت و تشویق مرکز مدیریت حوزه‌های خواهران قرار می‌گیرند.6/313

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha