حجت الاسلام و المسلمین لطفی نیاسر در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، ضمن گرامی داشت سی و یک مردادماه به عنوان روز جهانی مساجد اظهار داشت: متولیان امور فرهنگ و مسئولان فعال در عرصه مساجد باید با همفکری و برگزاری جلسات کارگاهی به ریشه یابی چالش ها و کمبودها در این حوزه بپردازند تا به راهکارهای مناسب و عملیاتی دست یابند.
وی همچنین افزود: ما سال گذشته با مسئولان مرکز رسیدگی به امور مساجد جلسات متعددی برگزار کردیم تا دوستان ، دغدغه ها و نیازمندی های خود را در عرصه مباحث فرهنگی و آسیب شناسی بر روی آنتن رسانه ملی بیان کنند اما متاسفانه باید گفت که بعضا متولیان مساجد آمادگی برای طرح مباحث را ندارند.
دبیر شورای معارف معاونت صدای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه مقرر شد تا رادیو قرآن، رادیو معارف ، رادیو جوان و رادیو ایران برای مخاطبان داخلی به مباحث مساجد بپردازند، گفت: متاسفانه متولی جدی که بیاید پای مباحث این رسانه ها وجود نداشت و متولیان آن طور که باید و شاید از این طرح و اقدام حمایت نکردند.
وی خاطرنشان کرد: این درست است که مساجد در امور داخلی، مالی و ... خود باید محله ای و مردمی اداره شوند، اما به هر صورت برای فرهنگ سازی باید دستگاه های مربوطه وارد عمل شده و رسالت های خود را در این باره ایفا نمایند.
حجت الاسلام و المسلمین لطفی نیاسر همچنین یادآور شد: متولیان امور مساجد باید فعال تر وارد این عرصه ها شده و از پژوهشگران برجسته دعوت به عمل آورند تا به صورت جدی تر این مباحث را دنبال کنند.
وی در ادامه گفت: ما در شورای معارف معاونت صدا آمادگی همکاری با دستگاه ها و نهادهای مربوطه را داریم به شرط آن که زمینه تعامل و همفکری فراهم باشد و این دستگاه ها از بستر مهیای رسانه ملی نهایت استفاده را ببرند.
مدیر رادیو معارف اضافه کرد: ما حاضر به تولید برنامه های مناسب در حوزه مساجد هستیم اما به این شرط که دستگاه های مسئول محتوای برنامه ها را ارایه کنند.
وی در خاتمه ابراز امیدواری کرد: نهادهای مسئول از این سفره ای که پهن شده برای اثرگذاری رسانه ای استفاده بیشتر و بهتری داشته باشند.