وی افزود: در همين راستا و بر اساس برنامهريزیهاي انجام گرفته،150 نفر از پژوهشگران مدعو در «دومین هم اندیشی پژوهشگران برتر»، موضوع يامسئلهاي پژوهشي قرآنی را انتخاب کردند و طرحنامههای تحقیق را به رشته تحریر درآوردند.
معاون پژوهش حوزههای علمیه خواهران با اشاره به اینکه ارزیابی طرحنامههای طلاب آغاز شده است، اضافه کرد: پس از اعلام نواقص طرحنامه ها به پژوهشگران، نگارش مقالات آغاز می¬شود و در نهایت آثار فاخر علمي، که مستند و مطابق با اسلوب و شيوه نگارش باشند با تصويب شوراي نشر مركز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، به زيور طبع آراسته خواهند شد.
وی از این فعالیت به عنوان آغازگر حرکتی عظیم در حمایت از پژوهشگران توانای حوزههای علمیه خواهران یاد کرد و افزود: امیدواریم پژوهشگران به صورت جدی وارد عرصههای علمی تحقیقی کشور شوند و توشه ای ثمین از آثار و برکات قرآنی را تقدیم رهپویان علم کنند.
براساس اعلام روابط عمومی حوزههای علمیه خواهران، خالقی «مشارکت سیاسی بانوان در قرآن»، «نقش هنر تصویرگری در انتقال مفاهیم قرآنی»، «قرآنستیزی در فضای مجازی»، «حقوق فرزندان در مبانی قرآن» و «قرآن و سنتهای زندگی» را عناوین برخی از مقالات درنظر گرفته شده برای نگارش از سوی طلاب ذکر کرد